Otettiin Beef Suadero -tacot (16 €), Verdes-kanaenchiladat (16 €) sekä naposteltavaksi nachot guacamolella (9 €). Guacamole oli ensiluokkaista ja kerrankin sitä oli riittävästi. Kanatäytteiset enchiladat uivat kastikkeessa, eikä valju värimaailma herättänyt suuria odotuksia. Valitettavasti värittömyys tarkoitti myös mauttomuutta. Homma meni jotenkin mössöiseksi, eivätkä maut erottuneet toisistaan. Ei jatkoon. Olin kuitenkin onnekas, sillä sain ahtaa kyltymättömään vatsaani vaimoni neljännen tacon. Se paljasti Lopez ý Lopezin todellisen osaamisen. Samalla mieleeni nousi kysymys: jos ravintolat ykköstuote ovat tacot, miksi ihmeessä minä hidasälyinen turakainen valitsin enchiladan listalta? Tacot olivat yhtäältä pelkistettyjä, toisaalta mojovan maukkaita. Hitaasti kypsytetyssä lihassakaan ei ollut säästelty.
Lopez ý Lopez kunnioittaa sillä tavoin vaatimattomia kansankuppilaesikuviaan, että se on kaikkea muuta kuin viihtyisä. Ainoastaan värikkäät kuvat elävöittävät pientä ja ankeaa tilaa. Tunnelma on siitä huolimatta – tai juuri siksi – rennon leppoisa. Maailma on jälleen hiljalleen avautumassa.
Ruoka |
Kokemus |
Hinta-laatu |
Taqueria Lopez ý Lopez
Työpajankatu 2
00580 Helsinki
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti