Tulin, näin ja söin
maanantai 30. kesäkuuta 2025

Treffi Verkkosaari

›
Herttoniemen Treffipubista kehkeytyi taannoin jonkinmoinen Itä-Helsingin instituutio, jonka mehukkaat burgerit tunnettiin ympäri pääkaupunki...
keskiviikko 28. toukokuuta 2025

Huu Konepaja

›
Huu Konepaja avasi ovensa reilu vuosi sitten. Yritin käydä ravintolassa alkuaikoina, mutta lounasruuhka oli melkoinen ja kerta jäi yrityksek...
torstai 3. huhtikuuta 2025

Bouchon Carême

›
Hans Välimäki on luonut kultamunia munivan hanhen. Hänen (ja muutaman muun) menestyvään ravintolaimperiumiin kuuluu jo useampi mainetta niit...
›
Etusivu
Näytä internetversio

Tietoja minusta

Oma kuva
Topias
Kolmekymppinen kulinaristi, joka ennemmin syö kuin tekee. Hyvä ravintolakokemus on kaikkia aisteja kutitteleva kokonaisuus, joka alkaa jo tarjoilijan tervehdyksestä ja päättyy vasta ulko-oven kolahdukseen.
Tarkastele profiilia
Sisällön tarjoaa Blogger.