tiistai 9. heinäkuuta 2019

Solo Sokos Hotel Paviljonki Jyväskylä (aamiainen)

Päivitys 20.6.2021 käynnin perusteella: edelleen todella vahvaa suorittamista Jyväskylän Solo Sokos Hotel Paviljongilta! Hyvin samankaltainen laatua ja lähituotteita pursuava aamiaiskokonaisuus oli tarjolla tälläkin kertaa. Kaikki oli vähän parempaa ja mietitympää kuin hotellien perusaamupaloilla. Jos yövyt Jyväskylässä, valitse Solo Sokos Paviljonki. Aamiainen on Suomen paras.


Niinhän se on, että hotelliyöpymisissä parasta on aamiainen. Viime aikoina on tullut testattua eri hotellien aamiaisia (mm. Radisson-ketjun eri hotellien) ja täytyy sanoa, että laatua löytyy laajalla rintamalla. Vaikka hotellin perusaamiaisellakin tulee toimeen, on silti hienoa, jos pöydästä löytyy jotakin lisäarvoa tuovaa. Jyväskylän Paviljonki-hotellin Solo-aamiainen sitä toden totta tarjosi!



Mistä sitä aloittaisi? No, aloitetaan siitä, että kahvipannu tuodaan pöytään ja kaadetaan kuppeihinkin, jos niin tahdotaan. Valita saa joko vaalea- tai tummapaahtoista kahvia. Mansikka-raparperimehu voittaa herkullisen makoisassa raikkaudessaan perushotellien iPadeilla operoitavien mehuautomaattien bulkkimehut 6-0. Eksklusiivista ja erittäin laadukasta linjaa täydentävät myös mm. omena-banaani-mansikkasmoothie, tyrni-inkiväärishotti, päärynätuorepuuro, perunarieskat sekä karpalohunaja. Leivän päälle ei tarvinnut laittaa peruskinkkua tai meetvurstia, vaan ilmakuivattua kinkkua tai salamia. Jopa sellainen perustuote kuin pekoni oli Solo-aamiaisella ”sitä paksumpaa ja maistuvampaa tavaraa”. Jälkiruokana toimi ensiluokkaiset pannarit vaahterasiirapin kera, miksei myös suklainen cookie.



S-ryhmän Solo-hotellien aamiaiset ovat yleensäkin keskimääräistä parempia, mutta Paviljongin Solo-aamiainen saattoi olla paras nauttimani hotelliaamiainen Suomessa. Paviljongin aamiaista pääsee nauttimaan myös ilman majoittumista hintaan 21,50 € (tai S-Etukortilla 19,50 €).

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Solo Sokos Hotel Paviljonki
Lutakonaukio 10
40100 Jyväskylä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti