maanantai 19. heinäkuuta 2021

Picnic (Oulunkylä)

Nautin hammaslääkärikäyntini jälkeen aamiaisen Ogelin liikekeskuksen Picnicissä. Myönnän, vähän jännä veto. En ole nimittäin ikinä ollut Picnic-fani. Siinä vaiheessa, kun työkaverit ovat ennen korona-aikaa kertoneet menevänsä lounaalle Picniciin, olen mutissut jotain epämääräistä, etten pääse. Täytettyjä leipiä on tullut testattua, eivätkä ne kaksisia ole olleet. Uuniperunat olen jättänyt suosiolla muille, myös salaatit.

Aamiaisella on tarjolla kolme vaihtoehtoa: kahvi + 1 valinnainen tuote (5,90 €), 2 valinnaista tuotetta (8,90 €) tai jackpot eli 3 valinnaista tuotetta (10,90 €). Otin tietysti jälkimmäisen. Tarjottimelta paikan ottivat tummapaahtoinen kahvi (myös vaaleaa tarjolla), kinkku-juustosämpylä, mansikka-chiatuorepuuro sekä passion-ananassmoothie. Sämpylä ei ollut kummoinen, sillä aineksia piti itse asemoida leivän sisään tasapainoisemmin. Lisäksi juustovalinta (emmental) ei ollut mieleinen. Sämpylän kyykkääminen harmitti, sillä aamiaisleipä muodostaa aamiaiseni kovan ytimen. Sitten oli tuorepuuron vuoro. Vaikka se oli ihan ok, jätti puuro valjun fiiliksen. Smoothie oli aamiaisen parasta antia: raikas ja hyvänmakuinen! Kahvi oli perustasoa, mutta taskulämmin vesijohtovesi ei miellyttänyt. Iltapäiväkahvia varten vein kotiin itseäni ja vaimoani ilahduttamaan kaksi erilaista vitriinipullaa (yhteensä 5,40 €). Pullat saivat meidän molempien maistuvan hyväksynnän.



Picnicit eivät ole kedon kauneimpia kukkasia, eikä niiden ketjukahvilana sellaisia tarvitse ollakaan. Toki ero esim. Espresso Housen viihtyisiin kahviloihin on suuri. Palvelu oli nuorekkaan reipasta, mutta iso miinus, että kassajärjestelmäongelmien vuoksi vain käteinen pelasi – ilmeisesti oli pelannut ainoana maksuvälineenä viimeiset pari päivää. No, siinä syödessäni joku IT-heppu oli tiskin takana huseeraamassa. 


Edellinen käyntini Picniciin oli yli viisi vuotta sitten. Tällä menolla palataan asiaan marraskuussa 2026!

Ruoka 2/5

Kokemus 2/5

Hinta-laatu 3/5

Picnic

Kylänvanhimmantie 29, 00640 Helsinki (Liikekeskus Ogeli)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti