keskiviikko 2. maaliskuuta 2022

Deluxe Burger & Pizza

Edellisellä Myyrmäen (Myyrmannin) reissullani kävin syömässä Kung Food Pandassa todeten sen varsin oivalliseksi lounaspaikaksi. Tällä kertaa halusin kokea paljon palstatilaa saaneen Deluxe Burger & Pizzan. Ravintolahan on tunnettu karhuburgeristaan ja sen mustekalanmusteella värjätyistä sämpylöistään.

Kiinnostukseni kohdistui erityisesti burgeriin, mutta eipä pizzaa olisi lounasaikaan saanutkaan. Kiitin onneani, kun huomasin, että lounasburgerina oli tarjolla smash burger, jollaista – hävettää myöntää – en ole koskaan maistanut. Onneni loppui kuitenkin pian, kun sain kuulla, että burgeri oli myyty loppuun. Sain tyytyä tavanomaisempaan juustoburgeriin (11,30 €). Otin kylkeen parmesaaniranskalaiset (3,80 €) sekä jokerina mustavalkosipulista tehdyn majoneesin (3 €). Kahdessa ensin mainitussa taisi normilistahintaan verrattuna olla jokin lounasalennus. 


Annos oli hyvänkokoinen. Jos ei sillä lähde toimistokynäniskalta nälkä, niin ei sitten millään. Ja kyllähän se lähti, ranskalaisia jäi syömättäkin. Juustoburgeri oli hyvä, vaikka pekoni sen välissä oli turha. En ehkä myöskään laittaisi ketsuppia ja sinappia burgerin väliin. Pihvi oli oikein bueno ja juusto sen päälle herkulliseksi sulanut. En ole oikein koskaan välittänyt koururanskalaisista. Voiko muoto vaikuttaa makuun tai koostumukseen? Tarjoilija kuvasi mustavalkosipulimajoneesin makua anismaiseksi. Ehkä majoneesissa sitäkin oli, mutta kovin erikoista se ainakin oli. Kiva kokeilu, mutta ei jatkoon. 

Deluxe Burger & Pizzan miljöö päihittää peruskauppakeskusravintolan helposti, mutta asiakkaana istuessa kauppakeskuksen olemassaolo ei silti pääse unohtumaan. Palvelu sujui ensiluokkaisesti.

Ruoka 3/5

Kokemus 3/5

Hinta-laatu 3/5

Deluxe Burger & Pizza

Iskoskuja 3, 01600 Vantaa (Kauppakeskus Myyrmanni, 2. kerros)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti