maanantai 1. tammikuuta 2018

Sushi Forest

Sushi Forest on pieni sushipaikka Hämeentien valtaväylän varrella. Se ei tee itsestään mitään numeroa, mutta ahtaa sisäänsä jokainen arkipäivä ahnaita sushinhimoisia lounassuita. Lounasbuffet irtoaa sopuisaan 10,90 euron hintaan. Hinnalla saa misokeittoa kärkeen, susheja reilua kymmentä erilaista ja päälle kahvin. Osa susheista on perinteisiä, osa erikoisempia. Grillattu lohi pienellä töräyksellä majoa on havaittu kenties parhaimmaksi. Myös wakame-merileväsalaatti tuo hyvää kontrastia sushin syönnille. Se voidaan kuitenkin todeta, että sulatejuustoviipale ei toimi riisipalan päällä, ei sitten millään.




Palvelu Sushi Forestissa sujuu puoliksi englanniksi, puoliksi suomeksi. Rouva hoitaa rahastuksen ja pöytien siistimisen, herran hoitaessa keittiöpuolen. Ravintolan miljöö meni kertaheitolla uusiksi kesken arviointijakson. Uusi versio on edellistä seesteisempi ja miellyttää silmää enemmän.

Sushi Forest tarjoaa suhteellisen rauhallisen lounaskokemuksen, mitä arvostan suuresti. Meininki nimittäin on verrattoman paljon rauhallisempaa kuin Kurvissa sijaitsevassa Luckiefun’sissa, vaikkakin siellä sushit ovat piirun verran parempia. Kaikelle on aikansa ja paikkansa.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Sushi Forest
Hämeentie 32
00530 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti