keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Luckiefun’s Restaurant

Luckiefun’sin Vilhonvuorenkadun toimipiste Kurvin elämää sykkivässä ympäristössä on remonttinsa jälkeen houkutellut sushibuffettiinsa ahnaita lounastajia kuin ämpärit halpakaupan avajaisiin konsanaan. Olen käynyt lounaalla Luckiessa – kuten sen tuttavallisesti lyhennän – joitakin kertoja, mutta kääntynyt ovella paljon useammin. Vaikka tilaa on enemmän kuin ennen remonttia, ei tiloja voi väittää ruhtinaallisiksi edes muunnellulla totuudella väritettynä.


Sushibuffet lounasaikaan kustantaa 12,90 €, mutta halvemmallakin pärjää, jos pystyy luopumaan susheista. Harva pystyy. Tarjolla sushien lisäksi on kuitenkin kiinalaisen ja thaimaalaisen keittiön herkullisia antimia. Itse olen luonut melko normatiivisen lähestymistavan: ensimmäinen lautanen täyteen susheja, toisella hakukerralla lautaselle muuta ruokaa, sen verran kuin siinä kohtaa jaksaa.



Luckien sushit ovat laatutasoltaan hyviä. Myös valikoima riittää vastaamaan mitä oudoimpiin mielihaluihin.  Vai mitä sanotte kuvassa näkyvästä ”maissisushista”? Sushien lisäksi Luckien muukin ruokapuoli toimii perin laadukkaasti. Parhaiten ovat jääneet mieleen karamellisoidut possupalat. Laatutason sinänsä ymmärtää, sillä nettisivujen mukaan reilu 20-vuotias perhefirma toi ensimmäisenä kiinalaisen buffetin Helsinkiin. Wau!




Luckiefun’sin paras puoli on ehdottomasti sen ruokatuote. Se myös selittää väenpaljouden ja jonottamisen pakollisuuden. Palvelu on arkaa, mutta tehokasta. Lounasaika jatkuu muuten viiteen saakka, joten täytyy yrittää jatkossa sinnitellä työpisteellä ainakin kahteen saakka – ehkä silloin on vähemmän ryysistä!


Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu





Luckiefun’s Restaurant
Vilhonvuorenkatu 7-9
00500 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti