lauantai 1. huhtikuuta 2023

Hesburger (Klaukkala)

Päädyin Hesburgeriin vahingossa. Aikomukseni oli mennä FuMan Louhun, mutta se oli yllättäen kiinni. Ehkä henkilöstöllä oli virkistys- tai koulutuspäivä? Tassuttelin siitä sitten Heseen, vaikka en ole missään määrin Hese-fani. Olen vannoutunut Burger King -mies.

Lumisateesta selviydyttyäni ryhdyin asioimaan itsepalvelukassan kanssa. Tiedän toki, että keskiostos on niissä normaalia asiakaspalveluostoa korkeampi. Rakensin kokonaisuuden kerroshampurilaisaterian (9,90 €) varaan. Ateriaan kuuluu hampurilaisen lisäksi pienehköt ranskalaiset ja 0,4 litran limppari. Refilliä ei BK:n tyyliin tunneta. Itsepalvelukassa mainosti kampanjatuotteena neljää mozzarellatikkua (2,95 €), johon tartuin empimättä. Olin jo siirtymässä maksuvaiheeseen, kun kassa teki viimeisen hyökkäyksen minuun poloiseen kuluttajaan tarjoamalla paprikamajoneesia (1 €). Otin senkin.


En käy Hesessä oikeastaan koskaan, mutta muistikuvissani ketjun hampurilaiset eivät ole kaksisia. Tällä kertaa yllätyin kevyen positiivisesti, sillä kerroshampurilainen oli varsin mukiinmenevä. Paprikamajoneesi, jota ostin jo muutenkin ranujen kylkeen, erottui positiivisesti hampurilaisessa. Silti jäävuorisalaattia oli liikaa, eikä juusto ollut sulanut riittävästi. Kahdesta pihvistä huolimatta burgeri ei ole mikään jättiläinen, johon kaatuu isompikin äijä. Ranskalaiset olivat alempaa keskitasoa, mutta niitä tuntui olevan enemmän kuin muistikuvissani. Mozzarellatikut eivät pettäneet. Niitäkin oli kiva dippailla paprikamajoneesiin. 




Hesburgerissa ei oikeastaan ole mieltä arvostella miljöötä tai palvelua, sillä miljöötä ei tarvitse ihmetellä, kun ravintolassa viihtyy alle puoli tuntia, eikä palvelusta jää muuta havaintoa kuin hyvän ruokahalun toivotukset ateriaa tiskiltä hakiessa. Siistiä oli ja käsidesiä löytyi. Tosin olihan lounasaikaan hiljaista. Sen olisin toivonut, että olisi saanut lounaskahvin kaupan päälle, mutta eihän näissä pikaruokapaikoissa ole mitään lounastarjouksia. Kysykää vaikka Subwaysta, joka ei sekään ole kaukana. 

Ruoka 2/5

Kokemus 2/5

Hinta-laatu 2/5

Hesburger

Lepsämäntie 1, 01800 Klaukkala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti