perjantai 17. kesäkuuta 2022

Cafe Hugo

Cafe Hugolla on pitkä ja kunnioitettava historia. Tänä päivänäkin se on asiansa osaava, kotiruokahenkistä lounasta tarjoava kahvila-ravintola. Cafe Hugo ei kuitenkaan tyydy tarjoamaan pelkästään perinteistä kotiruokaa, vaan lounaslistalta löytyy lihaperunalaatikon ja kinkkukiusauksen lisäksi myös pizzaa ja burgeria sekä butter chickenin ja tacojen kaltaisia maailmanvalloittajia. Omat lounaskäyntini ”sattuivat” osumaan juuri pizza- ja burgeripäiville. 




Kun valitsee täyskäden (10,90 €), suo itselleen oikeuden ottaa alkusalaattipöydän ja leivän lisäksi päivän keittoa ja lämpimiä ruokia. Kahvi toki kuuluu hintaan. Alkusalaattipöytä ajaa asiansa, mutta jättää selvästi pääroolin lämpimille ruoille. Leivät eivät yllättäen ole olleet kaksisia. Kinkku-ananaspizza oli ihastuttavan perinteinen ja kotikutoinen näinä napolilaisen pizzan hifistelyaikoina. Maistui! Nyhtöpossuhampurilainen ei ollut aivan yhtä onnistunut annos, mutta jätti sekin positiivisen makumuiston. Nyhtöpossu oli suunmukaista, mutta hampurilaisen pohja oli vettynyt. Perunat olivat oivallisia, ja coleslaw sekä suolakurkut raikastivat hienosti kokonaisuutta.


En ole kumpanakaan kertana lähtenyt lounaalta nauttimatta jälkiruokaa, jonka olen hakenut kahvilan puolelta. Hyvää on ollut, ja valikoima on verraton. Kahvilan tarjonnalla Cafe Hugo taklaa useimmat kilpailijat pois pelistä.


Cafe Hugo on ruuhka-aikaan melkoisen rauhaton paikka nälkäisten asiakkaiden sinkoillessa sinne tänne. Rauhallisin tila on ravintolan perällä, jonne väki valuu vasta, kun etuosa on täytetty. Edelleen lounasgenressä on sijansa tällaiselle monipuolista kotiruokaa tarjoavalle ravintolalle, minkä todistaa myös asiakkaiden paljous. 

Ruoka 3/5

Kokemus 3/5

Hinta-laatu 3/5

Cafe Hugo

Klaukkalantie 69, 01800 Klaukkala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti