sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Papa Albert

Papa Albert, vanhojen tuttujen kesken Palbert, on Sokos Hotel Albertin ravintola. Vuosien varrella se ei olisi tullut tutuksi, ellei se olisi tarjonnut Cityn Syö Helsinki -viikkojen aikana kympin tarjousannoksiaan. Niiden perässä päädyimme Albertinkadulle edellistenkin Syö-viikkojen aikana.

Kympin tasarahalla otin Diavola-pizzan, johon tuli salamia, mozzarellaa ja paahdettua paprikaa. Pizza oli tasarahan esityskin. Kuten tästä blogista on käynyt ilmi, on vaikea tehdä huonoa pizzaa – ja siksi se onkin lempiruokaani. Silti tasoerot voivat pizzojenkin välillä olla merkittäviä. Papa Albertin pizza hukkuu valitettavasti pizzojen kasvottomaan mereen jättämättä muistijälkeä jälkipolville. Seuralaiseni puolestaan otti kympillä Papa’s Burgerin bataattiranuilla. Jäin käsitykseen, ettei sekään herättänyt sen suurempia intohimoja, mutta ajoi asiallisesti asiansa.


Sehän näissä Syö-viikoissa on mainiota kerta toisensa jälkeen, että välillä alennusprosentit huitelevat hyvissä lukemissa. Papa Albertin tapauksessa Diavolan oikea hinta on 16,50 € ja burgerin 18 € eli molempia saa muutoinkin kuin vain Syö-viikkojen aikana. Osa ravintoloista nimittäin räätälöi viikkoja varten omat annoksensa, joten niiden hinnoittelusta ja alennusprosenteista on mahdoton sanoa mitään. Osa ravintoloista vastaavasti tiputtaa peruslista-annoksen hintaa vaikkapa kolmella eurolla, mikä tuntuu tietysti naurettavalta. No, saahan silläkin mainosta ja uusia kävijöitä.

Sisustus ja palvelu tuntuvat asettuvan samalle janalle ruokien kanssa. Miljöö on melko geneerinen eikä halua ärsyttää tai herättää muitakaan tunteita kävijöissä. Palvelu sujui tavanomaisesti, mutta oli melko hidasta.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Papa Albert
Albertinkatu 30
00120 Helsinki
https://www.raflaamo.fi/fi/helsinki/papa-albert

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti