lauantai 8. syyskuuta 2018

Bon Temps Cafe

Tiedättehän ne lähikahvilat, joista olisi kiva tykätä? Mutta kuten olemme naistenlehdistä saaneet lukea, emme voi hallita tunteitamme. Haluaisin tykätä Mannerheimintien valtaväylän varressa sijaitsevasta Bon Temps Cafesta, mutta yksi lounas- ja aamiaiskäynti eivät siihen anna millään myöden.




Lounaalla kahvilassa on tarjolla paria vaihtoehtoa: salaatteja tai keittoa. Otin lounaskäynnilläni katkarapu-lohisalaatin marinoidulla kyssäkaalilla ja grillatuilla perunoilla (12,90 €). Liiankin runsaan salaattipedin päällä oli turhan pieni määrä lisäarvoa tuovia elementtejä, kuten lohta ja katkarapuja. Kivan makuinen lohi ja grillatut potut toimivat, mutta muu osa jäi tyhjänpäiväiseksi. Lisäksi parista lohipalasta, pienestä määrästä katkarapuja sekä muutamasta perunanpalasta ei vain viitsi tänä päivänä maksaa pitkälle yli kymppiä.



Arkiaamun aamiaisella on tarjolla neljä eri vaihtoehtoa: puuroaamiainen (7,50 €), croissant-aamiainen (9,50 €), sämpylä- tai ruisleipäaamiainen (9,50 €) ja proteiiniaamiainen (8,90 €). Isoja päätöksiä on vaikea tehdä heti aamusta, mutta jotenkin päädyin sämpyläaamiaiseen. Kyllä nimittäin leivällä pitää aamu aina aloittaa. Kahden leipäviipaleen lisäksi lautasella oli yhdet siivut kinkkua, kermajuustoa ja emmentalia, voita, salaatinlehti, kurkkuviipale, paprikaviipale sekä kaksi viipaletta tomaattia, kananmuna ja lasi omenamehua. Setti näytti siltä kuin olisi kotona ollut, eikä mikään nostanut kokemusta kotiaamiaista ylemmäksi. Iso kahvi kylkeen nosti hintaa vielä kolmella eurolla. Ei halpaa, eikä mitenkään erikoista.



Bon Temps Cafen tilat ovat suhteellisen pienet ja pöytiä on varsin rajallinen määrä. Isot ikkunat avaavat näkymät Manskulle. Kahvilan miljöö on riisuttu. Kuten sanoin, tällaisista lähikahviloista olisi kiva tykätä, kuten on kiva tykätä pienistä lähikaupoistakin suurien puristuksissa, mutta minkäs niille fiiliksilleen voi.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Bon Temps Cafe
Mannerheimintie 132
00270 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti