maanantai 11. tammikuuta 2021

La Torrefazione (Sello)

Aamiaisilla on tullut käytyä vähänlaisesti viime aikoina, mutta tulipa ihan loppuvuodesta käytyä Sellon La Torrefazionessa nauttimassa aamupala. Tarjolla on viisi erilaista, herkullisen kuuloista aamiaissettiä (á 12,50 €). Aivot raksuttavat hitaanpuoleisesti aamutuimaan, varsinkin nälkäisenä, mutta lopulta pienen ämpyilyn jälkeen päädyin Bagel-settiin, jossa on chia-vanukas, bagel kylmäsavulohella, tilli-smetanatuorejuustolla, avokadolla ja iduilla sekä pikkelöityä punasipulia ja fenkolia. Vaimoni otti Bowl & Bagel -annoksen, johon kuuluu smoothiebowl myslillä, marjoilla ja banaanilla, bagel avokadolla, punaisella pestolla, seesaminsiemenillä ja iduilla sekä kirsikkatomaatteja, pikkelöityä punasipulia ja fenkolia. Lisäksi aamiaiseen kuuluu valinnainen kahvi ja mehu. 




Molemmat setit olivat oikein hyviä, maistuvia ja kokonaisvaltaisia. Ne olivat myös mukavan erilaisia ja lisäarvoa tuovia kotiaamiaiseen verrattuna, mitä voidaankin vaatia, kun aamiaisen nauttii kahvilassa. Aamiaisannoksesta jäi kivan terveellinen olo, kun söi mm. kylmäsavulohta, ituja ja avokadoa. 




Sellon La Torrefazione yrittää sisustuksellaan olla viileän nuorekas, mutta ei vakuuta. Interiööri on muovinen ja vähän päälle liimattu. Tyylikkäämmin toteutettuja kahviloita on tullut vastaan. Torren aamiaissetit olivat joka tapauksessa laatutavaraa kohtuulliseen hintaan. 

Ruoka 4/5

Kokemus 2/5

Hinta-laatu 4/5

La Torrefazione

Leppävaarankatu 3–9, 02600 Espoo (Kauppakeskus Sello)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti