keskiviikko 13. tammikuuta 2021

Classic Pizza (Jumbo)

“Everyone has a plan until they get punched in the mouth”, sanoi monissa liemissä keitetty nyrkkeilijä Mike Tyson. Minullakin oli suunnitelma aloittaa vuosi – edes sen pari ensimmäistä hetkeä – terveellisen ravinnon parissa, kunnes päädyin kauppakeskus Jumboon ja nälkä alkoi kurnia vatsassani. Subwayn 30 senttinen patonki, Momo Tokon ramenit vai Fafasin falafelit? Ei mitään niistä, vaan pizzaa! Classic Pizza on hyväksi havaittu pizzeriaketju, joka tarjoaa tavanomaisten pizzavaihtoehtojen lisäksi vähän harvinaisempiakin tuttavuuksia (lue niistä täältä ja täältä). Sinne siis!


Hong Kongissa useasti käyneenä ja varsin lähellä jopa asuneena päädyin ikonisen kaupungin nimikkopizzaan. Hong Kong (19 €) on varsin erikoinen kaveri täytteiltään. Vai mitä sanotte tulisesta salsakastikkeesta, mozzarellaraasteesta, grillatusta kanasta, currysta, katkaravuista, herkkusienistä, kookosmaidosta ja lime-korianteriöljystä? Joku toinen olisi ehkä valinnut Idiooton (20 €), jossa olisi tomaattikastikkeen ja mozzarellaraasteen lisäksi saanut valita kolme valintaista täytettä, mutta minäpä en halunnut olla idiootti.

Lautasella pizzani näytti juuri niin antiminimalistiselta kuin miltä se kuulostikin. Taisi myös olla elämäni ensimmäinen pizza, jossa sekoitin lihaa ja äyriäisiä. Mutta lopputulos oli kaikessa yltäkylläisyydessään verraton. Täytteitä oli melkoisesti, eikä lopputulos ollut kenties tasapainoisin kaikista, mutta mitä sitten, kun pizza oli herkullista ja sitä söi erittäin mielellään. Joskus enemmän on enemmän, vaikkei ihan aina. 

Ruoka 4/5

Kokemus 3/5

Hinta-laatu 3/5

Classic Pizza

Vantaanportinkatu 3, 01510 Vantaa (Kauppakeskus Jumbo)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti