sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Ipi Kulmakuppila

Ipi Kulmakuppila sijaitsee Karhupuiston kulmassa, Kallion kirjaston vieressä. Suuret ikkunat houkuttelevat aamuhämärässä sisäänsä kuin valo yöperhosia. Olin jo jonkin aikaa pallotellut mielessäni ajankohtaa, jolloin mennä Ipiin: olisiko se lounaalla, töiden jälkeen vai peräti lauantaibrunssilla? Lopulta löysin itseni Ipistä aamiaisaikaan heti aamukahdeksalta.

Ipi Kulmakuppila tarjoaa Aamuset-nimistä valmista settiä (6,90 €). Siihen kuuluu patapuuro tai luonnonjogurtti luomugranolalla, tuorepuristettu appelsiinimehulasi ja kahvi. Otin setin jogurtilla, mutta sen lisäksi panostin ekstraa vielä kylmäsavulohibagelin (6,50 €) verran. Bagel herkullisen majoneesin kanssa oli suunmukainen annos. Jogurtti granolalla ja mustaviinimarjahillolla oli täyteläisen maukas kokonaisuus. Tuorepuristettu mehu oli raikas aamunavaus. Santsikupin kuulumisesta hintaan olin tyytyväinen, vaikka pidinkin sitä kohtuullisen itsestään selvänä asiana. Yksi varsin pieni kuppi kahvia on turhan äkkiä juotu. Aamiainen oli hyvä, mutta ei mitenkään erikoinen.




Ipi Kulmakuppilan useampaan kerrokseen jakautuva miljöö on jännä yhdistelmä puuta, betonia ja huonekasveja. Eri elementit kuitenkin luovat harmonisen ja miellyttävän yhdistelmän, jota hallitsevat avarat ikkunat Kallion ytimeen. Palvelu oli ystävällistä.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu





Ipi Kulmakuppila
Porthaninkatu 13
00530 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti