tiistai 1. syyskuuta 2020

Kanerva (Lohja Spa & Resort)

Teimme koko perheen voimin päiväretken Lohjanjärven rannoille. Tutustuimme Mustion Linnaan sekä Alitalon viinitilan (Ciderberg) antimiin. Ruokailun hoidimme Lohja Spa & Resortin ravintola Kanervassa, joka tarjosi lauantaista kotiruokabuffetlounasta (14 €). Settiin kuuluvat lämminruoka lisukkeineen, alkusalaatit, leipä, kahvi sekä jälkiruoka.




Alkusalaateista ei oikein voida puhua, sillä ne olivat enemmänkin mallia yksinkertainen raastepöytä. Kyllä sieltä kuitenkin muutama kurkun ja vesimelonin pala löysi näön vuoksi tiensä lautaselleni. Kana sen sijaan oli kohtuullisen maistuvaa kastikkeessaan. Bataatit menettelivät, vaikka olivatkin lötköjä. Punajuuripyörykät eivät olleet kaksisia. Jälkiruokana olleen palajäätelön jätimme välistä, mutta kahvit joimme.



Kanervan miljöö kantaa harteillaan menneisyyden mahonkilastia. Värimaailma sekä materiaalivalinnat tekevät sisätiloista raskaat. Punertava mahonkipuu ei toimi enää tänä päivänä. Ravintola ei ollut vierailullamme siisteimmästä päästä. No, lasten syöminen tuppaa olemaan hieman sotkuista, emmekä voi tässä asiassa heittää itsekään ensimmäistä kiveä. Siitä kuitenkin kiitosta, että tarjoilija pyyhki muualla käytössä olleen syöttötuolin oma-aloitteisesti ja toi sen pöytäämme.




Lohjan Spa & Resortin ravintola Kanervan lauantaibuffet toimi tankkaus- ja välipysähdyspaikkana Lohja-päivällemme. Emme odottaneet siltä mitään, emmekä saaneet muuta kuin täysinäiset vatsat kohtuurahalla. Ei sekään huono saavutus ole. Kattoterassilta on kivat näkymät Lohjanjärvelle, joten siellä istuskelua voi suositella lämpöisenä kesäpäivänä.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Kanerva
Ylhäntie 1
09120 Karjalohja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti