perjantai 28. lokakuuta 2022

Klaukkalan King

Olen käynyt Klaukkalan Kingissä kebabilla kahdesti. Ja molemmilla kerroilla lounasajan alussa on omistaja ollut minua ystävällisesti ulkona vastassa, rööki huulessa. Kingin valikoima on laaja: tarjolla on pizzoja, kebabeja, kana- ja kala-annoksia, falafelia, kanansiipiä ja – luoja paratkoon – salaatteja. Valintani ovat kohdistuneet iskenderiin (10,5 €) sekä kana-aurarullaan (12 €).


Annokset ovat olleet tavanomaisia. Ne ovat ajaneet asiansa, mutta eivät ole erottuneet kebabien kasvottomasta merestä, ainakaan positiivisesti. Edelleen ykkönen, todellinen kingi, jopa suurvisiiri, on palkintoja niittänyt Helsingissä operoiva King Kebab. Iskender oli turhan vetinen ja rasvainen kaikessa soosien määrässään. Kanarulla oli asteen parempi. Currysoosi maistui, mutta aurajuuston levitys olisi saanut olla tasaisempi. Nyt sitä maistoi vain noin kahdella haukkauksella. Lopputulos oli joka tapauksessa freesimpi kuin iskenderin kohdalla.

Lounaalla pieni limu kuuluu hintaan, mutta toisaalta ihmettelin, kun rullani maksoi 50 senttiä enemmän kuin netissä ollut hinta. Ostinko siis sillä hinnalla itselleni lounaslimun? Olisinko saanut valita toisin?

Meininki Klaukkalan Kingissä on erikoista. Omistaja painaa hommia, kun niitä on, mutta kaiken maailman muuta hiihtäjää pyörii ravintolassa. Kokemukseni mukaan tyypillistä onkin, että hiihtäjiä on vähintään saman verran ravintolassa kuin asiakkaitakin. Asiakkaita on itseni lisäksi kahdella käyntikerralla ollut kaikkiaan kolme. 


Tilat ovat pienet. Pöytiä on kolme. Hyvin on kuitenkin mahtunut. Sisustuslehdet eivät ole kuuluneet ravintoloitsijan lukulistalle, mutta käsi pystyyn, kenellä kebabyrittäjällä olisi. Ehkä sen joikaavan telkkarin voisi kuitenkin sammuttaa? Tai no, ei minun takiani tarvitse. Arvelen, että omat käyntini olivat tässä. 

Ruoka 2/5

Kokemus 2/5

Hinta-laatu 2/5

Klaukkalan King

Viirintie 3, 01800 Klaukkala 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti