keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Kitty’s Milkshake Bar

Let’s shake things up! Hietalahden kauppahallissa majailee Suomen ensimmäinen ja ilmeisesti toistaiseksi ainoa ”oikea pirtelöbaari”. Se kumartaa 50-luvun jenkkityylille. Ja toden totta: pastellisävyt, rekisterikilvet, herkkukipot ja muu asiaan kuuluva tilpehööri vievät ajatukset menneisyyteen – aikaan, jolloin Amerikka oli joidenkin mielestä vielä suuri. Pienen baarin miljöö on leikkisä ja hauska. Ainoaksi harmiksi jää se, että istumapaikkoja ei oikeastaan ole.


Pirtelölista on pitkä ja herkullinen, mutta päätös on lopulta kuitenkin yllättävän helppo tehdä. Banana and Salted Caramel it is (6,5 €)! Sitten vain tilausta tiskiin ja odottelemaan pirtelön valmistumista. Lopputulos oli kaikessa mahtipontisessa överiydessään verraton. Maut hitsautuivat onnistuneesti yhteen, vaikka niitä oli paljon: banaania, vaniljajäätelöä, suolakaramellikastiketta, kermavaahtoa ja kuivattuja banaanilastuja. Kokonaisuus oli toimiva täysosuma. Tuhtikin se oli. Roslundin burgerin päälle vähempikin olisi totisesti riittänyt. No, pienemmän pirtelönkin saa halutessaan. Pääsin maistamaan myös vaimoni tilaamaa Edwinin Karamellia ja Popparia, mutta vaikka sekin oli todella maistuva pirtelö, hävisi se mielestäni omalleni selvästi. Vaimoni oli eri mieltä. Makuasioita sanoi koira… kyllä te tiedätte.


Kitty’s Milkshake Bar on Michael Beresfordin ja Sanna Langin toukokuussa avaama luomus. Käynnillämme pääsimme nauttimaan Michaelin iloisesta palvelusta, joka on jo itsessään piristävä kokemus. Kun siihen päälle lisää ensiluokkaisen pirtelön, on syytä suunnata askeleet kohti Hietalahden kauppahallia! Alkaneesta talvesta huolimatta.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Kitty's Milkshake Bar
Lönnrotinkatu 34
00180 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti