Leivonnaiskisassa runebergintortun vahvuuksia on maun lisäksi myös sen koko: se on juuri sopivan kokoinen! Se on syöty muutamalla lusikallisella, eikä sen työstämiseen tarvita rajattomia resursseja (case puolenkilon pulla).
Runebergintorttua (2,70 €) komppaamaan otin cappuccinon (3,40 €). En voi väittää olevani minkään sortin torttuasiantuntija, enemmänkin innokas harrastelija. Tortussa tärkeintä kuitenkin on maku ja sopiva kosteustasapaino, liian kuiva ei missään nimessä saa olla. Se on synneistä suurin. Rommin pitää myös maistua. Hilloa ja kuorrutetta tulee olla riittävästi, mieluusti (lähes) reunoille saakka. Kanniston runebergintorttu täyttää kriteerini ja on torttujen aatelia vuodesta toiseen.
Ruoka |
Kokemus |
Hinta-laatu |
Kanniston Leipomo
Kaarlenkatu 13
00530 Helsinki
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti