sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Ton Khaow

Ton Khaow ei ole vakuuttanut minua. Sanotaan se heti kärkeen. Olen käynyt mestassa kahdesti ja se oli nyt tässä. No más, kuten Meksikossa sanottaisiin.




Ravintolassa on tarjolla lounasbuffet (9,90 €), joka sisältää lähes kaiken maan ja taivaan väliltä. Valinnanvaraa siis löytyy, mutta laadun kanssa on hiljaisempaa. Salaattiosasto on pieni ja kuivan oloinen, eikä houkuttele mitenkään. Sushiosasto on myös surumielisen oloinen. Se vakuuttelee olemassaoloaan vain sillä, että ”kaikissa muissakin ravintoloissa sellainen on”. Ei kiitos. Ton Khaowin thairuokapuoli on sentään hieman edellisiä paremmalla tolalla. Erityisesti satay-kanan pähkinäinen kastike maistui. Pad cha -naudanlihassa oli potkua, kuten luvattiin. Currykana menetteli, kuten pad thai -nuudelit. Ikävästi tuntui kuitenkin siltä, että suurin osa ruoista oli ehtinyt kuivua ja jäähtyä lämpökuvuissaan ruokailijoita odotellessa. Jälkiruoaksi saa kahvin ja kaurasuklaakeksiä. Keksit olivat hyviä.

Ton Khaowin lehtitilauksiin eivät sisustuslehdet kuulu. Paikka on aikamoisen sekasikiön oloinen, eikä erityisen viihtyisä. Lounastajia kyllä riittää kaikesta huolimatta. Ehkä ravintolan hyvä sijainti lähellä Kurvia ja laaja valikoima aasialaista mättöä saavat kansan liikkeelle.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Ton Khaow
Helsinginkatu 4
00500 Helsinki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti