Vaikka nälkä kurni vatsanpohjassa, pidin tiukasti mielessäni vielä illalla edessä olevat grillijuhlat. Tämä tarkoitti elämää suurempaa dilemmaa: olen pizzeriassa tilaamassa pizzaa, mutta kutakuinkin tunnin päästä pitäisi olla jo kääntelemässä pihvejä grillin ääressä. Ei hätää, Classiz Pizza on tämänkin ongelman ratkaissut! Listalta löytyi nimittäin Andalucia-niminen pizza (14,50 €). Se ei ollut mikä tahansa pizza, vaan kylmä alkuruokapizza. Luit oikein. Kylmä alkuruokapizza. Enpä ole aiemmin sellaiseen törmännyt. Eikä se ollut mikä tahansa kylmä alkuruokapizza, vaan espanjalaisen Michelin-kokin suunnittelema. Tavallista pienemmän pizzapohjan päällä oli kylmäsavustettua lohta, kaprista, punasipulia, tomaattia, paprikaa, oliiviöljyä sekä wasabi-inkivääri-ranskankermatahnaa.
Pizza oli sekä maultaan erinomainen että juuri siihen tilanteeseen täydellisen parahultainen. Kylmä pizzahan on useimmille meistä vanha tuttu (edellisyön pizza jääkaappikylmänä krapulassa, juu?), joten sen suhteen ei ollut mitään ongelmia. Vaikka täytteitä oli melkoisesti, oli niistä saatu aikaiseksi tasapainoinen makupaletti. No, Michelin-kokkihan sen oli suunnitellut, joten ei mikään ihme. Tahna vei pizzassa ansaitusti ja onnistuneesti pääroolin.
Classic Pizza jatkaa korkeatasoisen varmaa linjaansa. Varma valinta, vaikka sijainti olisikin steriilin tylsässä ostoskeskuksessa.
Ruoka |
Kokemus |
Hinta-laatu |
Classic Pizza
Kauppakeskus Sello
02600 Espoo
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti