sunnuntai 24. kesäkuuta 2018

Classic Pizza (Sello)

Classiz Pizza on pizzamaailman jonkin sortin kuningas. Ketjun pizza on laadukasta. Lista on herkullisen kiehtova ja monipuolinen. Toisin kuin pizzataivaan kirkkaimmin tuikkivat tähdet, se on kohtuullisen helposti sovitettavissa askelmerkkeihin, sillä toimipaikkoja on pelkästään pääkaupunkiseudulla useita. Nyt tuli testattua kauppakeskus Sellon ravintola, kun ystäväni vei meidät riuskat muuttomiehet syömään vastineeksi raskaan muuttokuorman kantamisesta.

Vaikka nälkä kurni vatsanpohjassa, pidin tiukasti mielessäni vielä illalla edessä olevat grillijuhlat. Tämä tarkoitti elämää suurempaa dilemmaa: olen pizzeriassa tilaamassa pizzaa, mutta kutakuinkin tunnin päästä pitäisi olla jo kääntelemässä pihvejä grillin ääressä. Ei hätää, Classiz Pizza on tämänkin ongelman ratkaissut! Listalta löytyi nimittäin Andalucia-niminen pizza (14,50 €). Se ei ollut mikä tahansa pizza, vaan kylmä alkuruokapizza. Luit oikein. Kylmä alkuruokapizza. Enpä ole aiemmin sellaiseen törmännyt. Eikä se ollut mikä tahansa kylmä alkuruokapizza, vaan espanjalaisen Michelin-kokin suunnittelema. Tavallista pienemmän pizzapohjan päällä oli kylmäsavustettua lohta, kaprista, punasipulia, tomaattia, paprikaa, oliiviöljyä sekä wasabi-inkivääri-ranskankermatahnaa.


Pizza oli sekä maultaan erinomainen että juuri siihen tilanteeseen täydellisen parahultainen. Kylmä pizzahan on useimmille meistä vanha tuttu (edellisyön pizza jääkaappikylmänä krapulassa, juu?), joten sen suhteen ei ollut mitään ongelmia. Vaikka täytteitä oli melkoisesti, oli niistä saatu aikaiseksi tasapainoinen makupaletti. No, Michelin-kokkihan sen oli suunnitellut, joten ei mikään ihme. Tahna vei pizzassa ansaitusti ja onnistuneesti pääroolin.

Classic Pizza jatkaa korkeatasoisen varmaa linjaansa. Varma valinta, vaikka sijainti olisikin steriilin tylsässä ostoskeskuksessa.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Classic Pizza
Kauppakeskus Sello
02600 Espoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti