keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Na’am Kitchen

Na’am Kitchen on yksi niistä uusista ravintoloista, jotka patsastelevat Citycenterin, suomeksi Makkaratalon, toisen kerroksen ravintolamaailmassa. Sisarravintola Iso Roballa tuli tutuksi reilu vuosi sitten. Reissusta jäi silloin fiilis, että potentiaalia olisi ollut parempaankin suoritukseen.

Myönnetään se nyt heti alkuun: meidän ei ollut tarkoitus edes mennä Na’amiin, vaan viereiseen Bangok9-ravintolaan nauttimaan SYÖ-viikkojen kympin annoksista. Jonoa oli kuitenkin sen verran, että nälissämme vetäydyimme väenpaljoudesta naapuriin Na’amiin, jossa vapaita paikkoja oli valittavaksi asti. Thaimaalaisista makumaailma-ajatuksista siirryttiin siis nopeasti Lähi-itään ja pohjois-afrikkalaisiin makuihin. 




Tilaukset Na’amissa tehdään pikaruokaravintolatyyliin tiskillä. Valitsin alkupaloiksi trendikkäät halloumiranskalaiset (4,90 €) ja pääruoaksi palestiinalaista lammasta (13,90 €). Molemmat annokset tulivat nopeasti ja yhtä aikaa pöytään. Halloumiranut olivat tuhdin mojova alkupala. Sumakkidippi(?) toimi. Pääruoka koostui lampaasta, riisistä, pavuista ja tomaattikastikkeesta. Annos ei jäänyt historiankirjoihin, sillä se oli perin vaisu esitys. Kaikkea oli aika vähän ja maut olivat yllättävän vaisuja ja haaleita.

Toinen käyntini Na’am Kitchenin annosten äärelle, tällä kertaa Citycenterin yksikköön, ei herättänyt positiivisia väristyksiä. Pääruoka ei vakuuttanut, mutta halloumiranskalaiset maistuivat. Ravintolan miljöö ei ole kaksinen. Palvelu oli iloista. Bangkok9:in sitten seuraavan kerran.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Na’am Kitchen
Kaivokatu 8 (Citycenter)
00100 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti