maanantai 22. huhtikuuta 2019

Subway (Tullinpuomi)

Subway-ketju ja sen ravintolat ovat niitä paikkoja, joita tulee säännöllisin väliajoin vastaan ja joiden tuotteita tulee maistettua vuosittain. Hyvä sijainti, helppo ja kätevä, tuttu tuote, edullinen. Subway on kohta 20-vuotisen Suomi-historiansa aikana tarjoillut asiakkailleen täytettyjä leipiä. Yksinkertainen, mutta toimiva idea syntyi Yhdysvalloissa 60-luvulla. Se heittäköön ensimmäisen kiven, joka ei ole elämässään maistanut Italian B.M.T.:tä tai Kana Teriyakia?



Subwayssa asiakas valitsee kaiken aina leivän pituudesta sen sisällön yksityiskohtiin.  Päädyin puolen litran hanajuoman (2,65 €) lisäksi vain rajoitetun ajan myynnissä olevaan Liekki Subiin (30 cm; 7,90 €), jossa ”Buffalo-marinoitu kana sekä raikas ranch-kastike muodostavat lempeän tulisen yhdistelmän.” Kuten aina Subwayssa, ei nytkään tuotteessa ole varsinaisesti mitään vikaa. Sen syö ihan mielellään alussa toteamieni syiden vuoksi, mutta leivässä ei toisaalta ole mitään erikoistakaan. Se on vain patonki, jonka välissä on vaikka mitä. Kokonaisuus ei useinkaan ole tasapainoinen, minkä myönnän osittain johtuvan myös omista valinnoistani, jolloin yksittäiset maut hautautuvat toistensa alle. Tässä tapauksessa en oikein maistanut kanassa buffalo-marinadia, enkä löytänyt kanan ja ranch-kastikkeen muodostamaa lempeän tulista yhdistelmää. Kokonaisuus oli normaaliin tapaan sekava, mutta syötävä.





Tullinpuomin Subway on miljöönä erikoinen, eikä entisen ruokakaupan tilat oikein istu ravintolan käyttöön. Tila on iso ja kolho, eikä missään määrin viihtyisä. Yläkerta on suljettu.

Subwayhin ei mennä viihtymään, vaan syömään tuttu ja turvallinen patonki, minkä jälkeen poistutaan taas tärkeämpien asioiden pariin.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Subway
Mannerheimintie 118
00270 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti