torstai 4. toukokuuta 2023

Trattoria Limone (Kivistö)

Olen käynyt Kivistössä vain pari kertaa, paikallisessa kirjastossa. Tyypillisesti painan kaupunginosan ohi noin 120 kilometrin tuntivauhdilla. Nyt olin kuitenkin päättänyt pysähtyä matkallani Kivistöön lounaalle. Enää piti vain valita ravintola. Etukäteisskannailun ja paikallisen kaverini vinkistä valitsin Trattoria Limonen, joka tarkemmassa katsannossa paljastui ketjuksi. Enpä ollut aiemmin kuullut ravintolasta.

Lounasaikaan Limonessa on tarjolla salaatteja, pastoja, pizzoja ja yksittäisiä pääruokia. Pizzaa on kuitenkin tullut syötyä viime aikoina ihan riittävästi ja kotonakin kiiltelee uudenkarhea pizzauuni Ooni, joten otin vaihtelun vuoksi katkarapu-kesäkurpitsarisoton (11,90 €). Sitä ennen kävin kuitenkin kolutun alkusalaattipöydän kimppuun. Jotain sai laarien pohjalta raavittua kasaan, mutta ei mitään, mitä muistelisi jälkeenpäin. Risotto sen sijaan oli muhkean fyysinen kokemus. Koostumus oli mukavan kostea ja juustoinen. Katkarapuja ja kesäkurpitsaa olisi voinut olla enemmänkin, mutta kyllä kokonaisuus oli ihan maistuva. Kahvin kohdalla käteeni jäi jälleen mustapekka, kun sain kunnian ottaa pannun viimeiset virttyneet kahvit. 



Trattoria Limonen interiööri on levottoman ja sekavan oloinen. Punainen lanka tuntuu puuttuvan. Palvelu sujui vähäeleisesti. Vaikka pääruoka oli Limonessa toimiva, ei muut osa-alueet ravintolassa vakuuttaneet. Jos joskus tulevaisuudessa päätän höllätä kaasujalkaa Kivistön kohdalla, valitsen jonkun muun ravintolan. 

Ruoka 3/5

Kokemus 2/5

Hinta-laatu 3/5

Trattoria Limone

Jaspiskuja 2, 01700 Vantaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti