maanantai 1. toukokuuta 2023

Lepsämän Grillikioski

Oman asuinalueen lähiravintola on kuin anoppi. Asuinpaikkaa ei valita lähiravintolan eikä puolisoa anopin perusteella, mutta toivot koko sydämestäsi, että homma ei lähiravintolaan tai anoppiin kaatuisi. Meitä Lintumetsän ja muita lähitienoon asukkaita palvelee Lepsämän Grillikioski. Oikeastaan se on ainoa paikka kävelymatkan päässä, josta saa ruokaa.

Lepsämän Grillikioski oli muuttomme jälkeen ensimmäinen ravintola, jossa kävin. Totta kai, pitäähän lähiravintola testata hetimmiten. Muutenkin grillikioskin näkee jokainen, joka saapuu Lintumetsään. Muutostamme lähtien olen käynyt siellä säännöllisesti. En toki viikoittain, en edes kuukausittain, mutta aika ajoin kuitenkin. Käyntien perusteella olen saanut varsin kattavan läpileikkauksen grillin tarjonnasta, vaikka paljon olen jättänyt maistamattakin. Olen syönyt pizzoja (BBQ, Antepia, Talon special), hampurilaisen (Aussie Burger), kebabia (Iskender, rullakebab) sekä kanafileerullan. Lihapiirakat, makkaraperunat, jättiannokset, falafelit, salaatit ja kanansiivet ovat jääneet testaamatta. Turkkilainen jättilihis on kuitenkin jäänyt mieltäni kaihertamaan, joten uskon, että joku kaunis päivä isken hampaani siihenkin. Pääasiassa olen käynyt lounasaikaan, mutta en ole ihan täysin sisäistänyt, että miten hinnoittelu toimii. Viime aikoina olen maksanut 11,50 euroa lounasannoksestani ja saanut kaupan myötäjäisiksi pienen limpparin. 






Grillin parasta antia ovat ehdottomasti pizzat. Ne ovat olleet varma valinta. Niistä tulee mieleen Klaukkalan Pizza Expressin pizzat, ja tämä on kehu. Molempien pizzoissa on luonnetta enemmän kuin Kotipizzan varmoissa, geneerisissä pizzoissa. Burgeri oli mukiinmenevä ja kebabit kohtalaisia. Palvelu on mukavaa ja ystävällistä. Tilauksen tekokin onnistuu puhelimitse kotoa käsin, jolloin annos on valmistumassa, kun saavut grillille maksamaan. Siis jos haluat säästää aikaa. Mikään grilli ei tuhlaa tuloslaskelmansa niukkoja euroja sisustuslehtien tilauksiin, eikä Lepsämän Grillikioskikaan tee poikkeusta. Paikan päällä on näin ollen parempi keskittyä annokseensa kuin ihmetellä sisustusratkaisuita. 




Yhteenvetona voin todeta, että meitä paikallisia asukkaita on onnistanut; erityisesti jos vertaa Klaukkalan toiseen grilliin, Ylägrilliin. Toiminta grillissämme on ammattitaitoisempaa ja tehokkaampaa. Ruokalista on laajempi. Lopputuloskin on paria kertaluokkaa laadukkaampi.

Ruoka 3/5

Kokemus 2/5

Hinta-laatu 3/5 

Lepsämän Grillikioski

Numminiituntie 2, 01800 Klaukkala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti