torstai 27. joulukuuta 2018

Hokkaido Sushi

Hokkaido Sushi ei ole noussut mitenkään esiin sushiravintoloiden usein niin kasvottomasta merestä. Siitä huolimatta löysin itseni sieltä tavallisena arkipäivänä lounasaikaan. Tarjolla oli paljon erinäköisiä susheja, minkä lisäksi valikosta löytyy perusaasialaista lounasbuffetmättöä (11,90 €).

Hokkaido Sushin päätuotetta eli susheja on tarjolla aikamoinen variaatioiden kirjo. Osa niistä edustaa myös tarjonnan ei-päätä-ei-häntää -osastoa, kuten sulatejuustolla kuorrutettu yksilö tai paahtopaistilla päällystetty sushi. Ravintolan susheissa ei ollut panostettu ulkonäköön, sillä tuntui, että iso osa niistä oli jotenkin kiireellä hutaistun oloisia. Sushit olivat lisäksi varsin mauttomia. Jäi fiilis, olisiko syytä määrän sijasta panostaa laatuun. Hokkaido Sushin sushit asemoituvat sushien laatujanalla keskimääräisen alapuolelle.


Ravintola tarjoilee buffetissaan myös muuta ruokaa: riisiä, nuudeleita, lihaa (possu, nauta, kana) ja esim. kevätkääryleitä. Possut olivat kohtuullisen mehukkaita, mutta niiden kastike oli harmikseni jämähtänyt tarjoiluastiaansa, eikä ollut puoleensavetävän oloista enää. Nauta mm. sipulin ja paprikan kanssa edusti normaalia hyvää tasoa. Sen sijaan nuudelit olivat jääneet hieman raaoiksi, meininki oli aika koppuraista.



Hokkaido Sushi tarjosi yllätyksekseni kahvin lisäksi jälkipalaksi jäätelöä. Sitä sai itse lusikoida jäätelöpalloiksi astiaan. Valitettavasti jäätelö oli oudointa miesmuistiin. Se yksinkertaisesti maistui pahalta. Ei hyvä.


Hokkaido Sushi ei miljöönsä puolesta herätä minkäänlaisia intohimoja. Se pelaa varman päälle. Yllättävän iso se joka tapauksessa on. Hokkaido Sushi on niitä rafloja, joissa yksi käyntikerta riitti. Mutta sehän on vain hieno asia! Tarjontaa on niin paljon, että heikompiin paikkoihin ei ole tarvetta toiste mennä.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Hokkaido Sushi
Mannerheimintie 100
02250 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti