perjantai 14. joulukuuta 2018

Theron Eat & Work (Sörnäinen)

Theron Eat & Work on se osa Theron Groupia, joka nettisivujen mukaan ”ravitsee työssä käyviä kanssakulkijoita”. Käytännössä poeettisen lausuman voi suomentaa sillä tavoin, että Eat & Workissa ihminen käy lounaalla. Minä kävin lounaalla Sörnäisten ravintolassa, aivan siinä Teurastamon kulmilla.

Sörnäisten TEW tarjoaa lounaalla (9,90 €) varsin kattavan buffetvalikoiman: alkuun paahdettua valkosipulikeittoa, pääruoaksi kermaista metsäsienipastaa puolikuivattujen tomaattien kera, juustolla gratinoitua uunikalaa tai provencelaista possupataa sekä vielä jälkiruoaksi vispipuuroa. Vaikka pääruokavaihtoehtoja oli reilunoloisesti, löytyi tiskiltä vielä yksi teriyakipossun kokoinen yllätys, johon myös päädyin. Mielessä oli hetken aikaa ajatus, että oliko se kenties edellispäivän jäämistöä, mutta sitten se meni ohitse.



Valkosipulikeitto krutongeilla koristeltuna oli kivan eksoottinen avaus, mutta ei lopulta jäänyt mieleen. Teriyakipossu paahdetuilla perunoilla ja pähkinöillä höystetyillä parsakaaleilla oli kouluruokamainen, mutta kohtuullisen miellyttävä kokonaisuus. Ruokia leimasi kuitenkin turvallisuushakuisuus, tylsyyskin. Maut olivat varovaisia. Tuntuu, että Eat & Workissa yritetään miellyttää kaikkia, mutta lopulta ei ylitetä kenenkään odotuksia. Vispipuuron muuten jätin muille, sillä sehän on välipala eikä mikään jälkiruoka!




Theron Eat & Work Sörnäisten miljöö on linjassa ruoan kanssa: kliinisyys ja tietty laitosmaisuus vaivaavat. Jos tämän pitäisi olla tila, jossa luovuus vahvistuu ja uusia supercellejä kehitellään valkosipulikeiton ja vispipuuron välissä, niin epäilen.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Theron Eat & Work

Sörnäistentie 2
00580 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti