tiistai 13. syyskuuta 2016

Morrison’s Grill & Green

Morrisonista tulee ensimmäisenä mieleen Kata Kärkkäisen esikoisromaani ja sen pohjalta tehty Irina Björklundin tähdittämä elokuva, mutta heti niiden perään valtavankokoiset hampurilaiset. Monesti olen astellut ravintolaan sisälle pahasti nälkiintyneenä, mutta siitäkään huolimatta tuskin koskaan olen jaksanut syödä annostani loppuun. Giganttiset annokset taitavatkin olla kiinteä osa Morrisonin bisnesideaa.


Olen käynyt ravintolassa burgerilla useasti, joten melko moni hamppari on tullut tutuksi. Täytyy tosin sanoa, että Morrisonin hampurilaiset eivät ehkä kuitenkaan kovin suuresti eroa toisistaan. Tällä kertaa otin valkosipuliburgerin (14,50 €), joka luonnollisesti sisälsi normitäytteiden lisäksi nimikkoainesosaa eli valkosipulimajoneesia ja valkosipulivoita. Majoneesi tuli tilaamieni ranskalaisten kanssa ja voi taas oli integroitu burgeriin. Lopputuote oli samaa vahvaa keskitasoa, kuten niin usein aiemminkin – ei enempää eikä vähempää. Liikutaan kaukana kaupungin kärkituotteista, mutta toisaalta ei näissä Morrisonin perusburgereissa suoranaisesti mitään vikaakaan ole. Jotenkin hassua, että annoksen kylkeen tulee aina ”pakollinen” salaattiosuus eli pari kuivunutta kurkku- ja tomaattiviipaletta sekä muutama nahistunut salaatinlehti. Eikö voitaisi olla rehellisesti mättöpaikka ja jättää tässä katsannossa turhat salaattiainekset kokonaan syrjään?

Morrison ei ole sisustukseltaan kaupungin viilein ravintola. Miljöötä hallitsee punaisen voimakas värimaailma. Muitakin iloisia värejä löytyy. Pöydät ovat likellä toisiaan. Jos kuitenkin onnistuu nappaamaan ikkunapöydän, voi tuijotella ulos Ateneuminkujan ihmisliikennettä.

Morrisonin etuna ovat loistava sijainti, sunnuntaiaukiolo sekä varma tieto siitä, että ulos lähtiessä on vatsa täynnä!

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Morrison’s Grill & Green
Ateneuminkuja
00100 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti