keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Elmo Sport Bistro

Kymmenen vuotta sitten sporttibaari Elmo avasi Kamppiin ja seitsemän vuoden jälkeen hävisi kuin tuhka tuuleen. Sittemmin Elmo teki comebackin, mutta tällä kertaa Sanomatalon kylkeen, tarunomaisen Painobaarin tiloihin. Pienessä tilassa on tunnelmaa kuin Stadin derbyssä konsanaan. Siis silloin kun ravintolassa on populaa. Perjantai-iltana oli. Lätkää telkkarista, burgeri tilaukseen, tuoppi tiskiltä. Äijämeininki, nyt naatitaan, ai ai.


Elmo on mukana Cityn SYÖ-viikoilla (kestävät torstaihin 19.10. saakka) tarjoamalla burgereita kympin tasarahahintaan. Tartun tarjoukseen ja otan Pekoni-juuston (normihinta 15,50 €; alennusprosentti 35). Naudan jauhelihapihviä komppaavat pekoni, cheddarkastike, majoneesi, bbq-kastike, salaatti ja tomaatit. Lautasella olevasta korista löytyy ranskalaisia. Kuten jo ainesosavalikoimasta voi lukea, setti on tuhti ja tunkkainen. Raikastavaa elementtiä jää kaipaamaan. Ranutkaan eivät vakuuta. Toisaalta Elmo ei ole paikka, jossa liiaksi välittää tällaisista pienenpienistä, sanoisinko jopa feminiinisistä nyansseista. Ja kympin hintaan vielä vähemmän.

Miljöö on ehtaa sporttibaaria, tiedät mitä saat. Ruutuja on riittävästi, juomavalikoima ilahduttaa leveällä rosterillaan ja meininki täydessä ravintolassa on tosiaan katossa. Ruokatuote menee siinä sivussa omalla painollaan.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu





Elmo Sport Bistro
Postikuja 2
00100 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti