lauantai 26. tammikuuta 2019

Broo Pizza & Bar

SYÖ-viikot ovat taas täällä ilonamme! Koska edelliset kympin viikot menivät minulta täysin ohi, oli nyt pakko ryhdistäytyä ja avata peli heti ensimmäisenä mahdollisena päivänä. Tsekkaan aina etukäteen Cityn nettisivuilta ravintolalistauksen läpi ja yritän bongata mielenkiintoisia (uutuus)ravintoloita. Tällä kertaa valinta osui Broo Pizza & Bariin.

Kaikkitietävä internet tiesi yllättävän vähän kyseisestä ravintolasta. Jopa nettisivuja oli vaikea löytää. Kun ne lopulta löysin, siellä kysyttiin, mitä saadaan, kun yhdistetään entiset nyrkkeilyn (o-o-2) ja jalkapallon (5 div) lupaukset? No, tietenkin Helsingin ravintolakulttuurin uusin tulokas Broo Pizza & Bar. Hauskan intron ryydittämänä löysin itseni ravintolasta perjantaina töiden jälkeen.




Broon edessä SYÖ-viikkoja mainostettiin kovasti, mutta sisälle päästyä ei lainkaan. Kassalla, josta tilaukset tehdään, piti erikseen kysyä, että mitkäs ne SYÖ-viikkojen tarjoukset olivatkaan. Tarjoilija muisti yhden, keittiöstä huikattiin loput kaksi. Niistä otin Vegetariano-pizzan (10 €). Marinoidusta munakoisosta, vuohenjuustosta, mozzarella di bufalasta, viikunasta, basilikasta ja pinjansiemenistä koostettu pizza oli oivaltavan tasavahva kokonaisuus. Vegepizzan sielusta huolimatta lopputulos oli miehekkään tuhti ja öljyinen – ollen silti maukas. Pinjansiemenet ja viikuna olivat hieno lisä.



Broo Pizza & Barin perimmäinen olemus jäi hieman hämärän peittoon näin päivävierailulla. Odottava tunnelma todennäköisesti räjähtää kukkaan myöhemmin, kun väki ja DJ valloittavat tilat. Meille jäivät mieleen vain hyvä pizza, tyhjä narikka ja joka paikassa viipyilevät oluttynnyrit.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Broo Pizza & Bar
Malminkatu 16
00100 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti