tiistai 25. kesäkuuta 2019

Radisson Blu Royal, Plaza ja Seaside (Super Breakfast -aamiainen*3)

Erinäisten sattumusten kylkiäisenä tutustuin lyhyen ajan sisällä Radisson-hotelliketjun kolmen Helsingissä sijaitsevan hotellin Super Breakfast -konseptin mukaisiin aamiaisiin (21–25 €). Näistä hotelleista Royal sijaitsee Kampissa, Plaza Kansallisteatterin vieressä ja Seaside merenrannassa Ruoholahdessa. Jokainen aamiainen oli hieman toisistaan poikkeava, mutta yhtenäisiä kantavia teemojakin löytyi helposti: laatu, monipuolisuus, esillepano kivoine yksityiskohtineen sekä tietysti bonuksena kokkien valmistamat munakkaat ja vohvelit.





Super Breakfastin tarjonta on totta tosiaan varsin yltäkylläinen. Tarjolla on laaja valikoima hotelliaamiaiselta tutun turvallisia elementtejä: leipiä, leikkeleitä, juustoja, tuoreita ja lämpimiä vihanneksia, lohta, pekonia, munakokkelia, jogurttia, puuroa, marjoja yms. Seasiden rieskoista sekä Royalin ”kotitekoisesta” tuoremehupisteestä tässä kohtaa lisäpisteet! Lisäksi täytyy edelleen korostaa sitä, että suurena munakkaiden ystävänä arvostan korkealle hyvin tehtyä munakasta aamiaisen yhteydessä. Tässä mielessä Super Breakfastin konseptiin kuuluva kokin tekemä munakas toimii täydellisesti. Täytteiksi voi valita Plazan tapaan esim. lohta tai poroa. Royalin munakas oli paras, kun taas Plazan vohveli vei voiton.





Kaikki hotellit ja niiden aamiaissalit ovat tyylikkäitä, erityisesti Plazan historiaa henkivä ja avaran tilava sali. Seasiden aamiaistilasta oli saatu tyylikkään torimainen. Royalin aamiaistilukset olivat miljööltään perinteisimmät eli sitä kautta hotellimaisimmat (lue: ankeimmat). Usein on myös niin, että hotellien aamiaiskokemukset eivät ole erityisen mieltä ylentäviä, kun ruuhkassa jonottaa aamukahvia katseen osuessa lähmäiseen jogurttikulhoon.






Radissonin hotellien Super Breakfast -aamiaiset oli helppo todeta laadukkaiksi. Keskinäiseen paremmuusjärjestykseen niitä on mahdoton asettaa, koska jokaisella oli omat vahvuutensa. Tämän vuoksi en edes yritä sitä. Käy itse testaamassa!

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Radisson Blu Royal
Radisson Blu Plaza
Radisson Blu Seaside

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti