tiistai 4. kesäkuuta 2019

Bus Burger

Nälkäisen motoristin märkä päiväuni ei tietenkään ole kädenlämpöinen ABC-asema, vaan tien vieressä nököttävä jenkkikoulubussi, josta saa valtavia hampurilaisannoksia. Tämä jenkkityylinen diner ei ole tunnettu vain kiihkouskovaisimpien jenkkiautoharrastajien keskuudessa, vaan ravintola on niittänyt mainetta laajemmaltikin. Sisarravintola on avattu vuosi sitten Salpakankaalle (niinpä, missä edes on Salpakangas?) ja franchising-käsikirjastakin on puhuttu. Paikan nimi on luonnollisesti Bus Burger.





Tarjolla olisi ollut sen seitsemää burgeria, mutta jotenkin viime aikoina veri on vetänyt kohti perushampparia. Ei sinne väliin kaipaa näillä kilometreillä enää mitään pekoniviipaleita tai sinihomejuustoa. Vähän, mutta laatua sanon. Siispä Classic Burger (9,5 €) isojen lisukkeiden (5 €) kera. Burgeri sisälsi jauhelihapihvin lisäksi cheddarjuustoa, tomaattia, suolakurkkua, salaattia, sipulia, majoneesia, ketsuppia ja sinappia. Eli aika paljon kaikkea. Vähän liikaakin. Kyllä hampurilaisen silti ihan mielellään söi, vaikkei sille lähetetäkään kutsua burgerylimystön kokoontumisajoihin. Ranskalaiset puolustivat yhtä lailla paikkaansa valitsemani majoneesidipin rinnalla. Aitoon jenkkityyliin huuhtelin ruoat ja automatkan pölyt pois Colalla.



Bus Burger on hauska ja viimeisen päälle överiksi vedetty teemaravintola, joita ei tule liiaksi vastaan näillä leveysasteilla. Kun teet jotakin, tee se kunnolla ja täysillä. Puolivillaisesta tulee vain nolo fiilis kaikille.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Bus Burger
Savontie 409
15230 Lahti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti