SYÖ-viikkojen kunniaksi Grand Georgia tarjoaa kolmea erilaista kympin settiä. Valikoin niistä keskimmäisen eli Odzjahurin. Lapsellisen helposti kirjoitettava ja lausuttava annos sisältää possua, paistettuja perunoita sekä tuoreita yrttejä. Samaan kympin hintaan kuuluu myös Khachapuri imeruli eli kansallinen klassikkoleipä suluguni-juustolla täytettynä.
Hatsapuri oli makumaailmaltaan varsin yksinkertainen ilmestys, mutta silti suloisen syntisessä juustoisuudessaan herkullinen syötävä. Odzjahuri yllätti minut spydärimäisellä olemuksellaan. Simppeli annos oli konstailemattoman rehellinen, mutta maukas. Possussakaan ei ollut säästelty. Ruoan yhteydessä nauttimani ja tarjoilijan suosittelema lasillinen Mukuzani Tbilino -punaviiniä (7,5 €; 12 cl) ei hivellyt laisinkaan vaativia makuhermojani.
Ravintolaiva on kaikessa harvinaisuudessaan kiva paikka syödä, vaikka Grand Georgian sisustus ei olekaan häävi. Siitä huolimatta on miellyttävä katsella ulos syksyisiä maisemia merinäköalalla ryyditettynä.
Ruoka |
Kokemus |
Hinta-laatu |
Grand Georgian
Hakaniemenranta 11
00530 Helsinki
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti