torstai 12. maaliskuuta 2020

HopLop (Tripla)

Perhevapailla ollessani ovat pääkaupunkiseudun HopLopit tulleet tutuiksi. Eritoten kun alle kaksivuotiaat pääsevät ilmaiseksi telmimään. En ole kuitenkaan ollut erityisen innostunut kokeilemaan HopLopin ravintolaa, vaikka nettisivut mainostavat uutta ruokalistaa ”entistä maistuvammaksi ja herkullisemmaksi”. Onpa niinkin, että listan kotimaiset lihapullat ja burgeripihvit on kehitetty vain HopLopin seikkailijoita varten. ”Näitä herkkuja ei muualta saa.” Väkevistä ylisanoista huolimatta on hienoa, että myös tällaisissa lasten leikkipuistoissa ruokatuotteeseen halutaan panostaa.

Triplan HopLop on pääkaupunkiseudun uusin tulokas, joten sen kunniaksi päätin testata ruokalistan antimia. Burgerit torppasin mielestäni saman tien, koska niissä taso on niin kova HopLopin seinien ulkopuolella, että pettymyksen odotusarvo on käytännössä 100 %. Jäin arpomaan falafelien ja lihapullien hetteiseen välimaastoon, kunnes silmäni löysivät klassisen jokerikortin: Perhe platterin (21,90 €)!



Platteri olikin tuhti paketti vähän kaikkea: ranskalaisia, lihapullia, paneroituja kanafileitä, mozzarellatikkuja, nakkeja, porkkana- ja kurkkutikkuja sekä kahta dippiä. Kävi nopeasti selväksi, että määrä korvasi laadun, mutta toisaalta kaikki oli mutkattoman syötävää. Sellaista rutiinilla tehtyä festari- tai huvipuistomättöä. Lihapullilta odotin enemmän, mutta perheen pienimmälle ne ainakin upposivat erinomaisesti, kuten vihannestikut ja ranskalaisetkin (ei kerrota äidille). Itse sain keskittyä kanafileisiin ja syntisiin mozzarellatikkuihin.



Triplan HopLopin ”ravintolamaailma” oli käyntikerrallani vielä viimeistelyä vaille valmis, eikä millään muotoa viihtyisän oloinen. Toisaalta ymmärrän sen. Ruokailu lienee useimmille lapsille pakollinen paha interaktiivisten trampoliinien ja ninjaradan välissä. Kun annoksen pöytään tuomisessa kesti luvatusta 10 minuutista 2–3 kertaa kauemmin, ei kokemus ollut kaksinen.



Silti Triplan HopLop, kuten kaikki muutkin testaamamme ketjun sisäleikkipuistot, tarjoavat takuuvarman ja iloisen toimintahetken lapsille ja miksei perässä juokseville vanhemmillekin.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Hoplop (Tripla)
Fredikanterassi 1 (Kauppakeskus Tripla, Down Under)
00520 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti