tiistai 3. maaliskuuta 2020

Mandarin Palace

Lounasseuralaista odotellessa oli helppo havaita, että Sellon kolmannessa kerroksessa sijaitseva Mandarin Palace on lapsiperheiden – jos ei nyt ihan Sanomatalon Fazer-kahvilan veroinen pyhiinvaelluspaikka – niin ainakin yksi lähiseudun suosikkipaikoista. Useampikin lapsivieras ehti nimittäin ohittaa meidät buffetin herkut mielessään. Ravintolalla on kieltämättä muutama etu puolellaan: se aukeaa lounaalle kivasti jo puoli 11 ja tarjolla on lapsen iän perusteella kolmen hintaisia (2,50–8,50 €) buffetteja. Aikuiset maksavat vähän enemmän (sushilla 11,90 €, ilman 10,90 €). Tilaihme ravintola ei ole, joten jätimme suosiolla lastenvaunut ulkopuolelle, mutta otimme pöydän sisääntulokäytävän alkupäästä.



Myönnän, että tunnen jonkinlaista alkukantaista himoa näitä suhteellisen geneeristä aasialaiskiinalaista ruokaa sekä susheja tarjoavia ravintoloita kohtaan. Valinnanvara ruoan suhteen onkin suuri ja vaikka sushit eivät ikinä ole kaksisia, yleensä liharuoat ovat monipuolisen maistuvia. Nostradamusmainen ennusteeni kävi toteen myös Mandarin Palacen kohdalla. Naudanliha-, kana- ja possuruoat olivat kastikkeineen ja liemineen maukkaita. Friteerattu kana toimi myös hyvin. Paistetut nuudelit olivat sen sijaan koppuraisia, mikä oli harmillista. Lapselle on yhtäältä helppo löytää erilaisia ruokia maisteltavaksi, mutta toisaalta aasialaishenkiset maut eivät välttämättä iske aivan perheen pienimpiin. Siinä mielessä keitto, salaatit ja vihannekset nousevat arvoon arvaamattomaan. Kahvi ja jäätelökin kuuluvat hintaan. Jälkimmäiseen ei tosin koskettu.



Mandarin Palace tarjoaa yltäkylläisen makujen ja vaihtoehtojen kavalkadin kohtuuhintaan. Kaupan päälle saa helpon, mutta tylsän kauppakeskusmiljöön ja palvelun, joka pelaa tehokkaasti, mutta persoonattomasti.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Mandarin Palace
Leppävaarankatu 3–9 (Kauppakeskus Sello)
002600 Espoo

2 kommenttia:

  1. Lounasbuffet aivan kauhea. Kaikki ruokalajit maistuivat samalta lattealta mössöltä. Mausteista ei tietoakaan. Lautasissa ei mitään syväystä. Pitää olla tosi tarkkana, ettei kastikkeet valu lattialle siirryttäessä buffetista pöytään. En voi suositella parhaalla tahdollakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä tällaisia vastaavia "Aasia-buffetteja" on pilvin pimein, eikä tämä tosiaan ollut parhaimmasta päästä. Vanha viisaus pätee edelleen: kun yritetään tarjota kaikille kaikkea, ei oikein tarjota kenellekään kunnolla mitään.

      Poista