keskiviikko 21. lokakuuta 2020

Tandoori Villa

Metsälän kaupunginosa jakautuu yhtäältä idylliseen pientaloasuinalueeseen, toisaalta pienteollisuusalueeseen, jossa mm. DNA:n pääkonttori sijaitsee. Alueella sijaitsee myös arvaamattoman hyvä intialainen ravintola Tandoori Villa. Homma on pelittänyt ilmeisen hyvin, sillä sisarravintola on avattu Kalasatamaan.

Olen käynyt pariin otteeseen ravintolassa lounaalla, ja ryysistä on ollut siinä puolenpäivän aikaan. Ymmärtäähän sen, sillä ravintolatarjonta lähialueella on luvalla sanoen köykäistä. 




 

Lounaalla tarjolla on joko klassista buffettia (10,70 €) tai neljää viittä lautasannosta (10,70 €). Olen molemmilla kerroillani päätynyt buffettiin, mutta voisihan sitä aivan hyvin ottaa joskus lautasannoksenkin. Buffetissa voi lämmitellä kohtuullisen vaatimattomalla salaattipuolella, johon en tosin ole juurikaan kajonnut. Varsinainen pihvi on tietysti intialainen sortimentti, joka sisältää muutamaa eri lihavaihtoehtoa kastikkeineen ja ainakin yhtä kasvisvaihtoehtoa (esim. Palak Paneer) sekä tietysti basmatiriisiä ja hurmaavaa naan-leipää. Jälkimmäisellä kerralla tarjolla oli jopa lettuja, hilloa ja kermavaahtoa – tuota Länsi-Bengalin osavaltion perinneruokaa.



 

En ole intialaisen tai nepalilaisen ruoan suurimpia ystäviä, mutta täytyy sanoa, että Tandoori Villassa on sitä jotain. Asiakasmääräkin kertoo suosiosta. Tarjonta on monipuolista ja ruoka herkullisen laadukasta. Tarjoilu sujuu vähäeleisesti, mutta tehokkaasti. Ruoka-astiat täyttyvät nopeasti. Metsälän paras ravintola, heittämällä!

Ruoka 4/5

Kokemus 3/5

Hinta-laatu 4/5

Tandoori Villa

Niittyläntie 2

00620 Metsälä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti