torstai 29. lokakuuta 2020

Amarillo (Flamingo)

Olen parin vuoden ajan tuskaillut vantaalaisten kauppakeskusravintoloiden kanssa (Chico’s, Il Siciliano, La Pasteria Italiana) ja jokaisen käynnin jälkeen päättänyt, että ei enää (sama juttu muuten Ikeassa aina, myös Espoon). Mutta niin se elämä vain heittää eteen uusia yllätyksiä. Tällä kertaa löysin itseni Viihdekeskus Flamingon Amarillosta. Ja valitettavasti lopputulos oli sama kuin virkaveljien kohdalla aiemmin.

Otimme alkuun kolme pientä annosta: chorizoa (4 €), mozzarella-tikkuja (5 €) sekä nachoja guacamolella (3,5 €). Tällaiset alkupalat toimivat, kun kohtuullisella rahalla saa maistaa useampaa alkupalaa. Eihän nuo mitään maailmaa mullistavia makuelämyksiä olleet, mutta maistuvaa pikkupurtavaa – erityisesti chorizomakkara majoneesin ja pinaatin kera. Pieni nachokori salsakastikkeella muuten tuli jo ihan talon puolesta, sopivasti alkupalatilauksen jälkeen.




 

Otin pääruoaksi ylikypsää possunniskaa (22 €). Kokonaisuus oli vahvasti epäonnistunut. Makuja oli aivan liikaa (chilihummus, chipotle mole, savupunaviinikastike). Homma kaatui omaan mahdottomuuteensa. Kaiken lisäksi itse possu oli perin yhdentekevää, eikä kasviksistakaan ollut pelastajaksi. Jossain kohtaa huomasin, että jotain puuttuu. Varmistin asian vielä ruokalistasta. Kyllä vain, bataattiranskalaiset olivat jääneet matkalle. Juuri kun olin etsimässä haukankatseellani tarjoilijaa, hän ennätti tuoda pitkään lämpökylvyssä loikoilleet ranskalaiset eteeni. Lopputuloksena pääsin maistamaan elämäni huonoimpia ranskalaisia. Löysät, mauttomat ja suoraan sanoen vastenmieliset tikut jäivät pitkälti syömättä.

Vaimoni valitsi paremmin: pulled beef -fajitakset (24 €). Ylikypsä nauta, sipuli-paprikapaistoksella, pico de gallo -tomaattisalsalla, chipotle mole -kastikkeella, guacamolella ja salaatilla ajoi asiansa ilman suurempia hurraa- tai hätähuutoja. 



 

Palvelu oli ystävällistä ja huomaavaista. Alussa tarkistettiin, että ehdimme varmasti syödä sekä alkupalat että pääruoat, kun leffa painoi päälle. Laskukin tuotiin kätevästi pääruokien yhteydessä.

Saa nähdä mistä vantaalaisesta ravintolasta seuraavaksi löydän itseni. Vinkkejä saa antaa! 

Ruoka 2/5

Kokemus 2/5

Hinta-laatu 2/5

Amarillo

Tasetie 8 (Viihdekeskus Flamingo)

01510 Vantaa

2 kommenttia:

  1. Jos haluat yllättyä positiivisesti vantaalaisravintolassa, niin otapa suunta Pähkinärinteen ostarille ja siellä ravintola Saliin. Meinasin jo kesällä käydä Salissa sen puu-uunin tuoksun houkuttelemana, mutta tänään sitten rohkaisin mieleni kun olin siellä suunnalla muissa asoissa. Paikka on sisustettu amerikkalaisen sports barin henkeen, mutta on silti lähiöostarin raflaksi siisti, eikä pelkästään kaljaveikkojen valtaama juottola. Takaosan ruokapuolella oli lauantaina asiakkaita lapsiperheistä ikäihmisiin. Ruokalista on positiivisen lyhyet ja selkeä, ja ainakin itse olisin voinut valita minkä tahansa annoksen siitä. Päädyin itse lasagneen, joka on kuulemma paikan lauantain spessu, kaveri otti nimikkobursan pekonilla ja aiolilla. Molemmat annokset olivat maultaan selkeitä ja miehekkään kokoisia. Palvelu pelaa osittain itsepalveluna, ja koska sapuskat maksetaan etukäteen, jää ärsyttävä tarjoilijan huhuilu aterian lopuksi kokonaan puuttumaan. Peukku tälle paikalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pähkinärinne onkin minulle varsin tuttua seutua. Olen käynyt Salissakin muutaman kerran, mutta ihan puhtaasti bilis & tuoppi -linjalla. Kiitos vinkistä, täytyy pistää korvan taakse!

      Poista