lauantai 10. lokakuuta 2020

Fredde’s

Triplan kauppakeskus aukesi suuren mediahuomion saattelemana vuosi sitten, mutta täytyy sanoa, että kovin montaa kertaa siellä ei ole tullut käytyä. Syömässäkin olen siellä käynyt vain kahdesti: Storyssa ja HopLopissa(!). Kolmas kerta osuikin sitten S-ryhmän Fredde’siin, jossa tarkoitukseni oli nauttia vähän parempi lounas entisen kollegan kanssa. Kolmen ruokalajin bisneslounaaseen ei kuitenkaan ollut aikaa, joten tyydyimme yksittäisiin annoksiin. Valitsin hiiligrillissä grillattua broileria piri piri -kastikkeessa, yrttisiä pariisinperunoita sekä kasviksia (15 €). 


 

Herkulliselta kuulostanut annos ei yltänyt odotuksiini, sillä lopputulos oli jokseenkin valju. Perunat olivat oivallisia, mutta kana, kastike ja kasvikset turhan mauttomia. Olisin kaivannut erityisesti kastikkeelta enemmän särmää. Tuntui, että annos myös jäähtyi lautasella varsin nopeasti. 



 

Fredde’s yllättää neliöillään, sillä tilaa on vaikka muille jakaa. Tilan paljoutta korostaa, että asiakkaita ei ollut nimeksikään. Ajat ovat kovat niin ravintoloille kuin kauppakeskuksille – puhumattakaan kauppakeskuksen ravintoloista. Ravintolan sisustus on kuitenkin miellyttävän monipuolinen. Palvelukin toimi asiallisen rennosti. 

Ruoka 2/5

Kokemus 3/5

Hinta-laatu 2/5

Fredde's

Fredikanterassi 1 (Kauppakeskus Tripla, 4. krs.)

00520 Helsinki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti