tiistai 17. marraskuuta 2020

Kantsun Sävel

Näillä SYÖ-viikoilla on tullut testattua jo kolmessa ravintolassa kympin diiliä. Tulee ihan vanhat hyvät ajat mieleen! Ensimmäinen käynti oli afterwork-henkinen Kampissa sijaitsevaan The Plazaan ja toinen Triplan Signor Smithiin pizzalle. Kolmaskin käynti oli kauppakeskukseen, tällä kertaa Kaareen, josta haimme koko perheen voimin samalla parin viikon ruokakassit. 


Cityn kympin diilillä lohkesi Classic Premium Burger (normaalihinta 15,50 €) eli 180 gramman naudanlihapihvi, cheddarjuustoa, marinoitua punasipulia ja chilimajoneesia ranskalaisten ja yrttiaiolidipin kera. Annos oli täyttävä, mutta kokonaisuus ei ollut kummoinen. Kaikki oli syötävää, mutta mikään ei säväyttänyt. Jotenkin tuntuu, että kun burgereidenkin laatutaso on merkittävästi noussut viimeisten vuosien aikana, tällaista perusburgeria ei oikein enää arvosta. Perusburgeri siinäkin mielessä, että väliin oli pitänyt tunkea sinne kuulumatonta, kuten salaattia ja tomaattia. Ranskalaiset olivat samaa tasoa burgerin kanssa. Yrttiaioli ei ollut mieleeni. Perheen pienimmäisen paistettu lohi muusilla ja salaatilla (9 €) oli suunmyötäinen ja tasapainoinen annos. Suullista palautetta ei vielä oikein irtoa, mutta erityisesti lohi näytti maistuvan isän ranskalaisten ohessa. 


Kantsun Sävel on osa Kaaren uudistunutta ravintolamaailmaa. Ravintolat ovat tiukasti vieri vieressä muodostaen aika geneerisen seurakunnan. Parhaimmillaan jotkut kuitenkin pystyvät muodostamaan oman identiteettinsä näköisen alueen, kuten Bangcook. Kantsun Sävelkään ei ole ankeimmasta päästä. Siitä pitävät huolen väliseinät viherkasveineen ja aina trendikkäät loosit. 

Ruoka 3/5

Kokemus 3/5

Hinta-laatu 3/5

Kantsun Sävel

Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki (Kauppakeskus Kaari) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti