maanantai 23. marraskuuta 2020

Milano Grilli

Metsälän lounaskierros on edennyt kolmanteen kohteeseen Tandoori Villan ja Svengin jälkeen. Milano Grilli sijaitsee paraatipaikalla teollisuusalueen kupeessa, kun tullaan rakenteilla olevan Postipuiston asuinalueen suunnalta. Milano Grilli on klassinen grilli, ei enempää eikä vähempää. Ulkoapäin katsottuna ei erityisen viehättävän oloinen, mutta ei myöskään luotaantyöntävän näköinen. Kahden käyntikerran perusteella asiakaskunta koostuu pelkästään lähitienoon haalariosastosta. Ovi käy tiuhaan jo siinä yhdentoista aikaan. 

Otin ensimmäisellä kerralla lounasdiilillä (8,70 €) iskender kebabin ja toisella rullakebabin. Varsinkin jälkimmäinen oli suorastaan hurmaavan herkullinen ja muhkea kaikessa fallosmaisuudessaan. Sen minkä rullakebab ulkonäössä häviää, sen se luonteessa voittaa. Tästä paraatiesimerkkinä Milano Grillin rulla. Se hätyyttelee jo itseasiassa skenen ykkösrullan King Kebabin asemaa. Myös iskender maistui, erityisesti annoksen oivallinen kastike, mutta siitä huolimatta kokonaisuus oli varsin tavanomainen. Lounaaseen kuuluu myös pieni limu ja kahvi, mutta kahvin olen mieluummin keittänyt kotona. 



Tarkoitukseni oli käydä vielä kolmannenkin kerran grillillä testaamassa ilmeisen suosittua pizzaa, mutta se suunnitelma on toistaiseksi pannassa. Syynä tähän on aggressiivinen käry, joka jää vaatteisiin vainoamaan viattoman lounasreissun jälkeen. Vaimoni ei kyseistä odööriä arvosta, enkä kyllä suoraan sanottuna minäkään. Kärystä huolimatta meininki Milano Grillissä on lupsakan rentoa, kuten grilleillä aina, eikä ruoassakaan ole moitteensijaa. Oikeastaan päinvastoin. 

Ruoka 4/5

Kokemus 1/5

Hinta-laatu 4/5

Milano Grilli

Niittylänpolku 20, 00620 Helsinki 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti