maanantai 2. marraskuuta 2020

Svengi (Duetto Business Park)

Aloitin Metsälän ravintoloiden kiertämisen Tandoori Villasta, joka paljastui erinomaisen miellyttäväksi yllätykseksi. Toinen kohteeni on ravintola Svengi alueen kuningasrakennuksessa Duetto Business Parkissa. Svengi kuuluu Palmia-yritysjättiläiseen, joka ei aina koreile otsikoissa positiivisessa sävyssä. 


 

Svengi tarjoaa monipuolista lounaskokonaisuutta (10,70 €), joka sisältää alkusalaatit, keiton, pari lämminruokavaihtoehtoa sekä pienen jälkipalan kahvin kera. 



 

Punajuuri-vuohenjuustokeitto oli ok, tosin makua olisi saanut olla enemmän. Alkusalaatit saisivat puolestaan olla monipuolisempia. Nyt ne ovat pitkälti tasoa tomaattia, kurkkua, papua, punakaalia ja oliivia. Mama’s meatballs kuulostavat paremmalta kuin ovatkaan. Toki lihapullia syö aina ihan mielellään. Saman kohtalon kokivat katkaravuilla täytetty punakampela tartarkastikkeella: syötävää, mutta parempaa odotin. Katkaravut eivät näkyneet eivätkä maistuneet. Jauhelihalasagne jatkaa samalla linjalla. Jälkipalat ovat kiva ja kohtuullisen harvinainen lisä lounaaseen – eritoten kun ovat sopivan pieniä ja riittävän lähelle terveellisyyden likiarvoa pyöristettäviä. Svengissä, kuten monessa muussakin vastaavassa paikassa, ruoka saadaan nettisivuilla kuulostamaan paremmalta kuin mitä todellisuus on.





 

Olen käynyt ravintolassa pariin kertaan ja arvelen, että se riittää. Parasta on valinnanvara, sen sijaan maku ja miljöö ovat linjastolounastasoa. Svengi ei siis tarjoa minkään sortin elämyksiä, mutta ajaa asiansa ennen kaikkea paikallisten ruokailijoiden syöttäjänä. Sen se tekee perusvarmasti. Porukkaa riittää melkoisesti koko parin tunnin lounasajan. Aivan lähialuetta kauempaa sinne ei silti kannata reissata. 

Ruoka 2/5

Kokemus 2/5

Hinta-laatu 2/5

Svengi

Läkkisepäntie 23, 00620 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti