sunnuntai 12. elokuuta 2018

Kotipizza (Etelä-Haaga)

Joskus elämässä tien päällä tulee eteen tilanne, kun tarvitsee vain syödä. Silloin ei ole mahdollista pohdiskella, että mihin ravintolaan sitä sillä kertaa menisi syömään. Tällainen hetki tuli eteen taannoisena kesäsunnuntaina ilta-aikaan kotimatkalla Helsinkiin. Sen verran autoseurueemme kuitenkin jaksoi sinnitellä, että ei tarvinnut ihan maantien varteen pysähtyä, huh!

Kuten otsikosta fiksuimmat osasivat jo päätellä, kohteeksi valikoitui Etelä-Haagan Kotipizza. Ei ehkä elegantein, mutta kohtuullisen varma valinta. Näin ajattelimme marssiessamme sisään. Kello oli kuitenkin sen verran paljon, että pizzat pitäisi ottaa kantoon, mutta ei se haitannut meitä. Aurinko paistoi vielä ja lämpöä riitti muuallakin kuin pizzauunin välittömässä läheisyydessä. Sen sijaan henkilöstön olemus ja meininki hämmensivät meitä kovin. Avokeittiössä oli helppo huomata, että esimerkiksi yksi kokeista istui keittiötasolla. Niin, ja olihan jo ulkona nähty yksi työntekijä ravintolan edessä röökillä. Ei kiva. Todettakoon, että teimme näistä siisteysasioista kirjallisen reklamaation, johon asianmukaisesti vastattiin.


Mukaan saamani burgerpizza, ”litistimme burgerin” (10,90 €), koostui tomaattikastikkeen lisäksi naudanjauhelihasta, cheddarista, Long Island -hampurilaiskastikkeesta sekä salaatista. Pizza oli varsinkin keskeltä todella lötkö, joten uuniaikaa olisi voitu pidentää. Sormilla syöminen ei näin ollen onnistunut tämän pizzan kanssa. Maku oli kuitenkin kivan erilainen ja ihan mukiinmenevä. Jopa pizzavalinnoissaan varsin konservatiivinen vaimoni pyysi kaksi(!) kertaa päästä osingoille meikäläisen pizzasta. Long Island -kastike kuitenkin dominoi väkevästi makumaailmaa peittäen herkemmät maut alleen eli pitkälti siitä voi olla kiinni, tykkääkö pizzasta vai ei.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Kotipizza
Vihdintie 13
00320 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti