perjantai 6. syyskuuta 2019

Hilton Tallinn Park (aamiainen)

Tallinnan varsin hienostuneen Hilton-hotellin toisessa kerroksessa sijaitsee The Able Butcher -ravintola, joka itse asiassa sijoittuu kärkikahinoihin Tripadvisorin ravintolalistauksessa. Eli sekä hotelli että ravintola on rankattu korkealle. Kävin testaamassa ravintolan kyvykkyyden hotelliaamiaisen merkeissä (19 €).



Jo ensisilmäyksellä ravintola vakuutti korealla, mutta tyylikkäällä sisustuksellaan. Taidetta ja muuta silmää miellyttävää esineistöä oli tarjolla. Tila oli harmoninen, mitä ei voi voida pitää yleispätevänä terminä hotellin aamiaishuoneita kuvailtaessa.





Hiltonin aamiainen tarjosi arvoa luovia elementtejä hyvin: mm. kokin paistaman munakkaan täytteiden kera, ison valikoiman erilaisia laatumehuja sekä pöytiin tarjoiltua kahvia ja appelsiinimehua. Ylipäätään lähes kaikki tarjolla oleva oli ”sitä vähän parempaa laatua”. Tosin täytyy sanoa, että vaikka munakkaan tilaaminen vielä onnistui ilman suurempia kommelluksia, sen saamisessa ilmeni odottamattomia haasteita. Jouduin vartomaan munakastani ainakin 10 minuuttia, kun aina joku muu ehti kähveltämään sen käydessäni hetken muualla, eikä kokinretaleella ollut auktoriteettia sellaista peliä kieltämäänkään. Ehkei kiinnostustakaan. Oli miten oli, munakasepisodi jätti ikävän fiiliksen muuten erittäin onnistuneella ja laadukkaalla aamiaisella.





Aamiaisen jälkiruokapöytä oli myös selvästi keskitasoa parempi. Esimerkkinä mainittakoon suklaamuffinssit ja pannukakut vaahterasiirapin tai vaikkapa mansikkahillon kera. Niihin ja ehkä noin kolmanteen kahvikuppiin olikin hyvä päättää tasokas aamiaiskokemus.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Hilton Tallinn Park
Fr.R. Kreutzwaldi 23
Tallinna 10147

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti