perjantai 6. joulukuuta 2019

Chico's (Jumbo)

Aiemmat ravintolakokemukseni Vantaan kauppakeskuksista eivät ole olleet kaksisia (Il Siciliano ja La Pasteria Italiana). Jostain käsittämättömästä syystä löysin itseni taas vantaalaisen kauppakeskuksen ravintolasta, tällä kertaa Jumbossa sijaitsevasta Chicosista. Nälkä ei näemmä katso paikkaa, aikaa ehkä vähän. Yllätyin kuitenkin ravintolan verrattain freesistä interiööristä. Viherkasvit ja erilaiset pöytäratkaisut miellyttivät silmää. Muutenkin Chicosissa oli luettu sisustusalan lehtiä.




Chicosin ruokalista on sekin tiukasti ajan hengessä kiinni. Sieltä löytyy pientä ja hyvänkuuloista jaettavaa annosta kohtuuhintaan. Tilasimme molemmille Hello Halloumi -soft tacot (5,80 € / kpl), loput annoksista jaoimme: I’m Open For Avocado (5,80 €) ja Holy Pork Ribs (6,80 €) -open tacot, Chargrilled Avocado And Shrimpsin (7,50 €), Halloumi Friesit (6 €), Cauliflower Wingsit (6 €) sekä So Dirty Friesit (5,30 €). Lohturuokaa siis parhaimmillaan.





Ruokalistaa oli tosiaan maustettu nyrkillisellä trendikkyyttä, mutta siitä huolimatta annoksia vaivasi vahva mauttomuus ja jonkinlainen haaleus. Tästä linjasta poikkesivat edukseen vain Open Taco -annokset (avocado ja possu). Nyt tuli myös viimeistään todistettua se, että en pidä kukkakaaliwingseistä. Ei toimi, pahanmakuista.



Chicosin miljöö ja ruokalista näyttävät hyvältä, mutta ruoan toteutus jätti paljon toivomisenvaraa. Kenties miljöökin paljastuu muoviseksi, kun vähän ulkopintaa raaputtaa? Palvelu oli ystävällistä, mutta laskun saamisessa kesti.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Chico's Jumbo
Vantaanportinkatu 3 (Kauppakeskus Jumbo)
01510 Vantaa

1 kommentti:

  1. Ruoka suolaista ja hinta törkeän kallis. Annoksessa vain ranskalaisia ja lihaa - ei edes tomaatin siivua, puhumattakaan salaatista.

    VastaaPoista