maanantai 3. helmikuuta 2020

Smokers Beer & BBQ

Nämä SYÖ-viikot livahtavat pahasti burgerin puolelle, mutta väliäkös sillä. Kävin nimittäin aiemmin nautiskelemassa Naughty BRGR:n kympin hampurilaisen ja nyt Sellon vapaa-ajankeskuksessa sijaitsevan Smokers Beer & BBQ:n nimikkoburgerin (10 €, normihinta 15 €). Ravintola on muuten rajallisen huomio-otantani mukaan ensimmäinen, joka on luonut Cityn SYÖ-viikkojen ajalle spesiaaliruokalistan nettisivuilleen.

Pöytään saapuessa burgeri yllätti korkeudellaan. Se oli kuitenkin selkeästi tarkoitus syödä käsin, sillä burgeri tarjoiltiin taskusta. Harmillisesti taskun alaosa oli vettynyt ja repeytynyt, joten syöminen tapahtui Ranskan hovin mukaisesti aterimilla. Korkeuden lisäksi silmäni havainnoivat välittömästi vieraslajin eli salaatinlehden, joka irvisti pihvin alta. Kunnon hampurilainen ei salaattia kaipaa. Näistä haastavista lähtökohdista huolimatta kokonaisuus oli varsin onnistunut, sillä pääkomponenteissa eli pihvissä ja briossisämpylässä ei ollut erityisemmin moitittavaa. Burgerin kylkeen ottamani bataattiranskalaiset savumajoneesin (4,50 €) kanssa jatkoivat perusvarmaa, mutta verrattain yllätyksetöntä linjaa. Lisäpisteet pöytään tuodusta kastikekimarasta, josta makean tulinen chilisoosi oli voittaja.

Smokersin suuret ja avarat tilat olivat sunnuntai-iltapäivänä vähällä käytöllä. Ravintolan puolella tumma puu ja tummat seinät hallitsevat ilmatilaa, kun taas ikkunoiden takana aukeaa harvinaisen ankea maisema lähikerrostalon seinään. Tarjoilu sujui miellyttävästi.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Smokers Beer & BBQ
Ratsukatu 3 (Sellon vapaa-ajankeskus)
02600 Espoo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti