keskiviikko 29. tammikuuta 2020

Naughty BRGR

Myönnetään se heti kärkeen. Meidän piti mennä burgerille Kampin Bites Burgersiin, mutta se oli jostain käsittämättömästä syystä kiinni tiistai-iltana. Sunnuntain ja maanantain vielä ymmärtää, mutta tiistaina kiini, c’mon! Koska ilta oli kuitenkin budjetoitu burgerille, vaihdoimme lennosta hevosta ja löntystelimme Lönnrotinkadulle Naughty BRGRiin. Sekin oli mukana Cityn SYÖ-viikoilla. 



Tarjolla oli näin ollen kympin edeskäypään hintaan kolmea burgeria, joista valikoin nimikkoburgeri Naughtyn (normihinta 11 €, alennus kokonaisen euron). Koska takana oli vain lounaalla nauttimani kevyt keittolounas, otin kylkeen vielä super loaded -ranut (6,40 €) ja rasvaista menoa huuhtelemaan ginger beerin (3,50 €).



Pimpatut ranskalaiset menivät heittämällä osastolle too much. Ranskalaiset oli hunnutettu salaisella soosilla, juustolla, chorizolla, pikkelöidyllä punasipulilla sekä kevätsipulilla. Makujen sekamelska ei pysynyt kasassa. Liika oli liikaa, kuten joskus se illan viimeinen viski. Burgeri oli huomattavasti ehyempi kokonaisuus. Pihvi ja sämpylä olivat mallikelpoisia. Sinihomejuusto antoi kivaa säväystä, mutta ei dominoinut makumaailmaa. Pekonihilloon on helppo rakastua. Vihreää osastoa oli makuuni liikaa, sillä rucolapeti hampurilaisen välissä oli melkoinen. Oikein kelpo hampurilainen, mutta ei uhkaa Social Burgerjointin ykkös- ja Bites Burgersin kakkossijaa kaupungissa.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Naughty BRGR
Lönnrotinkatu 13
00120 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti