Vaikka halloumi on hyvää ja seitanillakin on varmasti faninsa, niin kyllähän grillijuhlissa liha on se juttu. Niinpä hyökkäsin kärppänä grillaajan luo ihmettelemään. Sekä flank steak että possun pluma päätyivät lautaselleni. Itse asiassa myös toisella kierroksella – sen verran herkullista ja mojovan muhkeaa olivat. Näin ollen kana ja makkarat jäivät muiden syötäväksi. Flank steakin kanssa tarjoiltiin yrttiöljyä ja possun kanssa misokastiketta. Molemmat sointuivat erinomaisesti, erityisesti jäin haikailemaan misokastiketta. Jos lihoista haluaa etsiä jotakin negatiivista, niin flank steak olisi voinut viettää hieman vähemmän aikaa grillissä.
Pastasalaatti pavuilla, fetalla ja aurinkokuivatuilla tomaateilla sekä coleslaw toimivat moitteettomasti. Isot kirsikkatomaatit tsatsikilla raikastivat makumaailmaa. Focaccia ja grillikasvikset jäivät näissä karkeloissa statistin rooleihin. Uuniperunaan täytteineen en koskenut, mutta vaimoni kehui molempia täytteitä. Hedelmät jälkipalana on hyvä idea, sopivan kevyttä ja raikasta, sillä muuta jälkkäriä ei olisi enää jaksanutkaan.
Trattoria Seurahuoneen sisäpiha, Pihatto, oli kesäisen miellyttävä paikka olla ja nauttia lauantai-illasta. Siinä istuskellessa saattoi jopa keskinkertaisella mielikuvituksella kuvitella olevansa etelässä.
Ruoka |
Kokemus |
Hinta-laatu |
Trattoria Seurahuone
Aleksanterinkatu 14
15110 Lahti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti