keskiviikko 30. elokuuta 2017

Korjaamon kesäpiha

Korjaamon kesäpiha tarjoaa urbaanille käyskentelijälle idyllisen pakopaikan kaupungin vilskeestä. Grilli käryää, aurinko porottaa täydeltä taivaalta, elämä hymyilee. Eikä kesän vääjäämätön kaikkoaminen ole vielä mielessä.

Kesämenu on tiivis, mutta houkuttelevasti koottu. Afterwork-henkinen valinta oli kuitenkin kohtalaisen selvä: burgeri (14 €). Ja minkälainen burgeri se olikaan! Ei mikä tahansa viritelmä, vaan lajinsa valioyksilö! Briossisämpylä oli esimerkillinen, yksi parhaista, pihvi hyvä ja lisukkeet erinomaisia. Pekoni, cheddar ja mummonkurkut löivät upeasti kättä srirachamajoneesin ja viski-bbq-kastikkeen kanssa. Kuulostaa jopa liian monimutkaiselta viritykseltä, mutta kokonaisuus kantoi osasensa täydellisesti. Burgeriannoksen täydensi vielä todella hurmaavat kesäperunat tryffelimajoneesilla. Ai että, kyllä kelpasi!



Pyrähdys Korjaamon kesäpihan terassikeitaaseen kuuluu jokaisen itseään kunnioittavan kaupunkilaisen kesäsuunnitelmiin. Sen kesälistan isosti maistuva burgeri erottuu edukseen burgerien usein niin kasvottomassa meressä.

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Korjaamo
Töölönkatu 51
00250 Helsinki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti