torstai 27. lokakuuta 2016

Pianissimo

Lauttasaaressa sijaitseva Pianissimo on aikamoinen multitalentti. Saman katon alla on mahdollista syödä niin tavallista kuin bisneslounastakin, olla kokkikoulussa ruoanvalmistusopissa, käydä musiikkikeikoilla, jorata K-45-aikuisdiskon tahdeissa tai viettää yksityistilaisuuksia, kuten häitä tai viininmaistajaisia.


Itselläni ikä ei vielä riitä (toim. huom. siis ei lähellekään!) aikuisdiskoon sisään pääsemiseksi, joten kävin pariin otteeseen Pianissimossa vain lounaalla. Tarjolla on kaksi kotiruokavaihtoehtoa alkusalaatteineen ja leipineen sekä delipöytä keiton kera. Otin molemmilla kerroilla kotiruokalounaan (10–11 €). Alkusalaatti oli molemmilla kerroilla ihan ok, mutta valikoima oli valitettavan niukka. Perunasalaatteja eri muodoissaan oli molemmilla käyntikerroilla tarjolla. Talon aamulla leivottu leipä on ehdoton lisähöyste alkusalaatin kylkeen.


Päädyin molemmilla kerroilla lihaisampaan kotiruokavaihtoehtoon, joka ensimmäisellä kerralla oli kananrintaa perunalla ja bearnaise-kastikkeella ja toisella burgundinpataa villiriisillä ja kasviksilla. Molemmat olivat konstailemattomia ja varsin osuvia annoksia – erityisesti suuri suosikkini burgundinpata. Vielä kun olisi ottanut lasillisen punaviiniä pataa säestämään! Pääruoat lähentelivät neljää tähteä, mutta köykäinen alkusalaattipöytä tiputti tähdet lopulta kolmeen.


Ainoa asia, joka minulle jäi mieleen kauppiksen markkinoinnin luennoilta, oli se, että kun yrität markkinoida kaikkea kaikille, et lopulta markkinoi kenellekään mitään. Tulkitsin sen niin, että kohderyhmä tulee tuntea ja fokusoida markkinointinsa sen mukaiseksi. Tämä tuli mieleen, kun ihmettelin Pianissimon interiööriä, joka on melko sekavanoloinen diskopalloineen. Omaan silmään se ei vaan istunut millään.

En tunne kovin tarkkaan Lauttasaaren lounaskenttää, mutta uskoisin Pianissimolla olevan siellä oma kannattajakuntansa.


Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Pianissimo
Vattuniemenkatu 23
00210 Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti