keskiviikko 23. syyskuuta 2015

B-Smokery

BBQ:ta ja rosoisuutta Teurastamon urbaanissa ympäristössä. Pöytävaraus oli ehdottoman tarpeen aurinkoisena perjantai-iltana elokuussa, kun katseli tiskin edessä matelevaa jonoa. Valitsin napakalta listalta nyhtöpossuhampurilaisen ja bataattilohkot. Juomaksi laatusiideriä, joka olikin minulle uusi tuttavuus. Kiva! Burgeri oli suhteellisen oiva, mutta olisin kaivannut enemmän mehukkuutta ja makua possuun. Oikean puoleisen vierustoverini plätteri otti kaikessa moninaisuudessaan annoksestani tyrmäysvoiton. Myös bataattilohkoni jäivät vasemman puolen vierustoverini mukavan ärtsyn, mutta raikkaan kimchin jalkoihin. Siideri oli kuitenkin ehkä kesän parhainta!

Palvelu oli hieman kaksijakoista. Noin kymmenen hengen porukkamme tilausta oli tietysti vaikea hallita, kun jengi tilasi eri aikaan milloin mitäkin, mutta silti erinäiset haksahdukset tilauksissa veivät parhaimman terän tarjoilusta. Tästä huolimatta tarjoilusta jäi positiivinen fiilis: se oli ystävällistä ja virheitä sekä pahoiteltiin että hyviteltiin. Näinkin se voi mennä!

Ruoka- ja juomalista on tiivis, mutta timanttinen, ja väittäisin, että sieltä löytyy jokaisen makunystyröihin sopivaa suuhunpantavaa. Ravintolan urbaani sisustus miellyttää silmää ja on ainoa oikea valinta Teurastamon ympäristöön. B-Side Bar vieressä kannattaa myös testata!

Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




B-Smokery
Työpajankatu 2 R1 C
00580 Helsinki
http://bsmokery.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti