keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Soup


Töölön hidden gem. Kahden britin pitämää soppapaikkaa ei välttämättä kovin moni vielä tunne, mutta syytä olisi. Tarjolla on joka päivä useampaa erilaista keittoa ja paikan päällä tehtyä leipää. Huomioitavaa on tosin se fakta, että lihaa ei näistä antimista löydy. Tämä ei toisaalta haittaa yhtään, koska lopputulos on joka tapauksessa huikea ilman lihallisiakin iloja.

Kokeilin heinäkuussa kahta keittoa, joista voiton vei ehdottomasti erittäin maukas kylmänä tarjoiltu tomaatti-paprikagazpacho. Aivan kuin kesäkuun reissulla keiton syntysijoilla Granadassa! Sekaan sai laittaa vielä mm. krutonkeja, auringonkukansiemeniä ja halutessaan jopa popcorneja(!). Keiton kylkeen vielä tuoreen lämpimäistä leipää. Lopputulos oli kevyen täyttävä (oksymoroni, tiedän) ja herkullinen.

Hinta-laatusuhde pelaa huikean korkealla tasolla, mutta suosittelen ehdottomasti panostamaan keittolautasen lisätäyttöön eurolla. Tällöin saa maistaa kahta keittoa seitsemällä eurolla. Paikka itsessään on pieni ja karuhko, mutta keittoja saa mukaankin. Palvelu sujui luonnollisesti ”toisella kotimaisella”.


Ruoka
Kokemus
Hinta-laatu




Soup
Runeberginkatu 54
00260 Helsinki
http://www.soup.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti